-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džiugas Siaurusaitis: moterų ekspertas neabejingas didelėms krūtinėms

Naujoje TV3 televizijos laidoje „Rožių kerai" Džiugui Siaurusaičiui atiteko vieno iš moterų ekspertų vaidmuo. Ką šis šmaikštus laidų vedėjas žino apie moteris?
Foto naujienai: Džiugas Siaurusaitis: moterų ekspertas neabejingas didelėms krūtinėms
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Džiugas Siaurusaitis.

Gimimo data, vieta: 1971 10 19, Vilnius. 37 m.

Šeiminė padėtis: išsiskyręs; turi dukrą Kotryną (12) ir sūnų Roką (8); gyvena su širdies drauge Lina (30).

Užsiėmimas: televizijos laidų ir renginių vedėjas.


Naujoje TV3 televizijos laidoje „Rožių kerai" Džiugui Siaurusaičiui atiteko vieno iš moterų ekspertų vaidmuo. Ką šis šmaikštus laidų vedėjas žino apie moteris?

„Jei atvirai, tai nei aš save laikau moterų ekspertu, nei toks esu. Nesu tiek daug moterų pažinęs, kad galėčiau vertinti, kuri yra seksualesnė, kuri gražiau rengiasi. Galiu drąsiai pasakyti, jog Lietuvoje moterų ekspertų nėra!" - juokiasi Džiugas.

Laidų vedėjas sako, kad jam visiškai tas pats, kaip moteris rengiasi. „Kai manęs draugė klausia, kaip ji atrodo, aš nepakėlęs galvos sakau: „Labai gerai." Dar vienas amžinas moterų klausimas - „Ar aš tau stora?". Nors mes, vyrai, visada rimtu veidu atsakome: „Ne, brangioji, tu nesi stora", jų mūsų žodžiai vis tiek neįtikina", - sako Džiugas.

Pirmiausia D. Siaurusaičio akys krypsta į moters krūtinę. „Nėra čia ko slėpti - pati seksualiausia moteris yra Pamela Anderson. Tie vyrai, kurie sako, kad su Pamela nenorėtų praleisti nakties, meluoja", - šypsosi Džiugas.

Apie fyfas vyras taip pat turi tvirtą nuomonę: „Retai aš sutinku tokių išsipusčiusių, apskrudusių, ryškiai išsidažiusių merginų su pusmetrio ilgio nagais. Iš toli pasižiūrėjus gal ir nieko... Bet arti neprisileisčiau. Mes su draugais iš tokių moterų juokiamės."


1 vieta

Agnė Jagelavičiūtė (28)

„Labiausiai ją vertinu už tai, kad Agnė nepabijojo nusiskusti plaukų. Netgi nuo galvos. Ar jūs įsivaizduojate, kiek drąsos reikia žiemą lakstyti su tokia plika galva? Be to, mačiau Agnės nuotraukas iš Brazilijos oro uosto. Net ir ten, gulėdama ant žemės, ji sugebėjo atrodyti stilingai", - sako Džiugas.


2 vieta

Inga Budrienė (34)

„Nesakau, kad man patinka tie jos kristaliukai, tačiau kas galėtų paneigti, jog ši moteris nestilinga? Nepaisant to, kad dauguma žmonių, tarp jų ir aš, šlykštisi jos skoniu, tačiau Inga daugelį metų vis aria tą savo vagą, nekeičia nuomonės. Gal tai ir yra stilius?!" - galvą kraipo Džiugas.


3 vieta

Violeta Tarasovienė (35)

„Neįmanoma nepastebėti Violetos krūtinės! Bet yra ir kitų puikių dalykų: ji visą laiką elegantiška, jos oda spindi, sutvarkyti nagučiai, dantys blizga, lūpytės padažytos. Tokia moteris savo vyrui gėdos tikrai nepadarys", - sako D. Siaurusaitis.


4 vieta

Nijolė Pareigytė-Neli (24)

„Ketvirtą vietą Nijolei duodu už tai, kad ji, ačiū Dievui, parduotuvėje nusižiūrėjo tą suknelę, dėl kurios ir pasididino krūtinę. Vertinu, jog ji drąsiai apie tai paskelbė visai Lietuvai. Nijolė yra nuoširdi mergina, savo žavesiu perspjaunanti daugelį kitų", - sako Džiugas.


5 vieta

AistėPaškevičiūtė (23)

„Kaip jūs manote, ar gatvėje pažintumėte Aistę? Jokiu būdu! Mat ten ji tampa pilka pelyte. Penktą vietą jai skyriau tik todėl, kad puikiai pažįstu Aistę ir nenoriu jos įžeisti. Nesakau, kad ji negražiai rengiasi, tačiau iš minios visiškai neišsiskiria", - sako Džiugas.


6 vieta

Natalija Zvonkė (26)

„Man sunku ją vertinti, nes aš esu matęs tik grupės YVA stilių. Nelabai vyrams priimtini tie pūkai ant apatinių kelnaičių, nes jie lenda į burną (juokiasi). Na, Natalija, matyt, gaili pinigų stilistams, jei pati drabužius kuria. Tikiu, kad jaunimui tie trumpi sijonėliai asocijuojasi su erotika. Spėju, jos nesiorientuoja į tokius, kaip aš, nes man tie pūkai nėra gražūs", - sako laidų vedėjas.


7 vieta

Viktorija Perminaitė (28)

„Viktorijos išvis neturėjau kur dėti, nes ji miela, draugiška mergaitė, bet visiškai neišsiskirianti. Paprasta mergaičiukė, tikra žemaitė. Galbūt per daug kukli", - mano Džiugas.


8 vieta

Eglė Mickevičienė (40)

„Aš suprantu, kad Eglė yra stilistė, todėl sakyti, jog ji neturi stiliaus, būtų per drąsu. Tačiau man tas stilius nepatinka. Pažiūrėjus į ją, galima pagalvoti, kad jai ne viskas su proteliu gerai, kad ji - moteris su nučiuožusiu stogeliu. Visos moterys, kurios rengiasi kaip paauglės, yra šiek tiek beprotės. Ir kam tą žieminę kepurę vasarą nešioti? Man juokas ima iš tokių žmonių", - prisipažįsta Džiugas.


9 vieta

Rūta Ščiogolevaitė (28)

„Matyt, Rūtai nė motais, kaip ji atrodo. Jauna, graži mergina, o atrodo bent dešimtmečiu vyresnė. Turėdama tokį jauną gyvenimo draugą Rūta tikrai galėtų pasitempti. Džinsiukai, paprastos palaidinės ar švarkeliai - tik taip matau ją apsirengusią. Jokios elegancijos", - atvirai sako Džiugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius