Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ finalininkas Jurijus Veklenko – apie kilusį skandalą ir gerbėjų žinutes vidurnaktį

Iki didžiojo nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalo liko vos viena diena, o kiekvieną akimirką aistrų ir skandalų tik daugėja. Tad kaip iki lemiamos kovos jaučiasi vienu iš nugalėtojų tituluojamas atlikėjas Jurijus Veklenko? Pokalbis apie didžiausius konkurentus, dėl dainos „Run with the lions“ kilusį skandalą ir svajones apie Tel Avivą.
15min studijoje – „Eurovizijos“ finalininkas Jurijus Veklenko
15min studijoje – „Eurovizijos“ finalininkas Jurijus Veklenko / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Atlikėjui Jurijui Veklenko „Eurovizijos“ scena – ne naujiena. Jis net du kartus atstovavo Lietuvai kaip pritariantysis vokalistas, tačiau šiemet pasiryžo siekti savo vienos iš didžiausių svajonių.

Ir sekasi kol kas išties puikiai – su kūriniu „Run with the lions“ atlikėjui pavyko nukeliauti iki pat finalo. Ir nors tiek žiūrovai, tiek komisija Jurijų vadina vienu iš lyderių, toks statusas ramybės nesuteikia.

„Įtampa tikrai yra. Kai kažkas tave vadina lyderiu, privalai išlaikyti tą patį standartą. Tai gerai, nes stumia į priekį. Kai daugiau žmonių tave mato, tavo kiekviena klaidelė, smulkmenos atsiduria po padidinamuoju stiklu, bet man tai irgi patinka. Tuomet dar labiau pastebi savo klaidas, matai, ką galėtum padaryti geriau“, – pripažįsta atlikėjas.

Tiesa, likus kelioms dienoms iki lemiamos kovos dėl kelialapio į Izraelį, viešoje erdvėje kilo skandalas dėl neva anksčiau nei leidžia konkurso taisyklės internete atsidūrusios jo dainos.

Kaip kilęs skandalas paveikė patį Jurijų, kokių staigmenų žiūrovai gali tikėtis „Eurovizijos“ scenoje, kas yra didžiausias atlikėjo konkurentas – apie visą tai kalbėjomės tiesioginės transliacijos metu.

Žiūrėkite tiesioginę transliaciją:

VIDEO: „Eurovizijos“ finalininkas Jurijus Veklenko: aš esu sau konkurentas ir save nugalėsiu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius