Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moterys meluoja geriau“ filmavimo linksmybės

Šią savaitę TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ kūrybinė grupė zujo aplink kūdikių namus.
Foto naujienai: „Moterys meluoja geriau“ filmavimo linksmybės
Vytautas Šapranauskas / zmones24.lt
Šią savaitę TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ kūrybinė grupė zujo aplink kūdikių namus. Tikrai nė vienas iš jų nelaukė šeimos pagausėjimo, o, pasirodo, filmavo dar vieną neseniai eteryje pasirodžiusio ir daug gerbėjų sulaukusio serialo seriją. Prieš filmavimą vaikų namų administracija apie būrį besitrainiojančių žmonių su kameromis, šviesomis ir mikrofonais buvo įspėta. Tačiau tik prasidėjus filmavimo darbams iš pastato išlėkė moteris, kuri norėjo išsiaiškinti, kas be jos leidimo drumsčia ramybę.
„Mum pasidarė keista, kodėl moteris nieko nežino, nors prieš tai viską suderinome. Tačiau atpažinusi Vytautą Šapranauską ir kitus pažįstamus veidus ji šiek tiek aprimo. O vėliau paaiškėjo, kad kūrybinė serialo „Moterys meluoja geriau“ grupė tiesiog sumaišė pastatų numerius ir vietoje vaikų namų sugužėjo po kūdikių namų langais. Galiausiai dar ir pastabą gavom : „Čia gyvena beveik 100 kūdikių – visų jūsų linksmybių vaisiai…“, – linksmą kuriozą pasakoja serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius