-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rokas Žilinskas. Mane slapta fotografavo miegantį

Kai buvęs televizijos žinių vedėjas pateko į Seimą, žiniasklaida Roką Žilinską (36) ėmė narstyti po kaulelį: su kuo jis miega, su kuo gyvena, ką slepia nuo visuomenės akių?..
Foto naujienai: Rokas Žilinskas. Mane slapta fotografavo miegantį
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Kai buvęs televizijos žinių vedėjas pateko į Seimą, žiniasklaida Roką Žilinską (36) ėmė narstyti po kaulelį: su kuo jis miega, su kuo gyvena, ką slepia nuo visuomenės akių?..

Vardas pavardė: Rokas Žilinskas.
Gimimo data, vieta: 1972 07 20, Vilnius.
Šeima, kurioje gimė: mama ilgus metus dirbo vaikų lopšelio-darželio auklėtoja, šiuo metu yra namų šeimininkė; turi jaunesniąją seserį Moniką.
Šeiminė padėtis: viengungis.
Pasiekimai: baigė Vilniaus universiteto Žurnalistikos institutą, dirbo „Vilniaus“ laikraštyje, atliko praktiką, o vėliau įsidarbino Lietuvos radijuje, dirbo pirmojoje komercinėje televizijoje „TV 26“, vėliau buvo pakviestas į Lietuvos televiziją; nuo 1998 m. pradėjo dirbti LNK laidų vedėju ir užsienio naujienų redaktoriumi; dirbo naujienų redaktoriumi laikraštyje „Verslo žinios“; šiuo metu yra Seimo narys, Atominės energetikos komisijos pirmininkas.

Paparacas įsibrovė į privačią erdvę
Neseniai Lietuvos žiniasklaidą apskriejo pranešimas, kad vienoje televizijos laidoje Seimo narys Rokas Žilinskas pagaliau atvirai papasakos apie savo seksualinę orientaciją. Visi laukė, visi tikėjosi pikantiškų naujienų, o Rokas, kaip visada mandagiai ir santūriai, prisipažino, kad tik artimiausi žmonės apie jį žino viską. Asmeninis jauno vyro gyvenimas – ne kitų žmonių reikalas. „Argi turėčiau visiems pasakoti, su kuo aš miegu?“ – retoriškai klausia politikas.
Žurnalui „Privatu!“ Rokas prisipažino, kad nei klausimai apie jo seksualinę orientaciją, nei komentarai internete, nei kalbos jo nežeidžia – juk žmonės daug ką šneka. „Tegul šneka, jei jiems nuo to geriau, – atlaidžiai šypsosi politikas. – Kad ir kiek tvirtinčiau, jog turiu užsiauginęs storą begemoto odą, tai nėra gryna tiesa. Giliai viduje aš vis dėl to esu jautrus žmogus, jaudinuosi dėl to, kas aplink mane vyksta.“
Nors į daugelį dalykų politikas reaguoja itin tolerantiškai, vienas įvykis rimtai įsiutino Roką Žilinską. „Prieš daugelį metų vieno leidinio fotografas manęs tykodavo prie namų. Kartą jam pavyko, užsikorus ant tvoros, slapta nufotografuoti mane miegantį. Su kuo miegojau? Ne tame esmė. Svarbiausia, kad tai buvo stulbinamas įžūlumas ir įsibrovimas į žmogaus privačią erdvę. Nuotraukos nebuvo paviešintos, nes fotografas suprato, kad antraip jo būtų laukęs ilgas teismų procesas ir didžiulės baudos.

Užkietėjęs senbernis
Natūralu, kad trisdešimtmetį perkopusio vyro dažnai aplinkiniai teiraujasi, kada jis pagaliau sukurs šeimą, kada savo mamai padovanos anūkėlių?
„Jau susitaikiau su tuo, kad esu užkietėjęs senbernis ir šeimos kurti tikrai nesiruošiu. Klysta tie, kurie galvoja, kad vienišas žmogus negali būti laimingas. Aš neturiu antrosios pusės, bet gyvenu komfortišką gyvenimą: turiu šeimą, daug draugų, kolegų, myliu savo darbą, į kurį esu pasinėręs visa galva ir širdimi. Vienišiems žmonėms trūksta šilumos, artumo, romantikos, tačiau man šie poreikiai yra vienkartiniai. Nebūna taip, kad atsisėsčiau ir pradėčiau analizuoti, kodėl neturiu artimo žmogaus“, – sako Rokas.
Paprastai visos mamos bent retkarčiais užsimena savo vaikams, kad norėtų sulaukti giminės pratęsimo.
„Buvo toks momentas, kai mama manęs atsargiai paklausinėdavo, bet vieną kartą abu susėdome ir labai atvirai apie viską pasikalbėjome. Ji mane suprato, todėl nuo tos dienos nebesulaukiu jokių klausimų ta tema“, – šypsosi R. Žilinskas.

O kada nors gyvenime mylėjote?
„Taip. Ir ne kartą. O paskutinį sykį dar šiais metais. Gaila, meilė užgeso, bet draugystė liko“, – atsako vyras.

„Vienišiems žmonėms trūksta šilumos, artumo, romantikos, tačiau man šie poreikiai yra vienkartiniai.“


Bėdos dėl orientacijos

Dima Šavrovas-Sasha Son (25)
Mergina – slaptas alibi?
Karštų diskusijų objektu tapo atlikėjo Sashos Son seksualinė orientacija. Nors vaikinas neslėpė, kad ilgus metus draugavo su Londone gyvenančia tamsiaode Jacinta, tačiau jam grįžus gyventi į Lietuvą, pasigirdo kalbų, kad iš tiesų buvusi mergina buvo tik slaptas alibi, nes atlikėjas laisvalaikį leido gėjų baruose ir vaikinų kompanijose.
„Mano netradicinė orientacija – melas. Žiniasklaida iš to išpūtė didelį burbulą. Dėmesį man rodo daug merginų, o ir vienos nakties nuotykių aš neišvengiu“, – sako Sasha Son.

Marius Adžgauskas (26)
Myliu merginas! O gal vaikinus?
Regis, labiausiai dėl savo seksualinės orientacijos neapsisprendžiantis žmogus yra Lietuvos šou verslo padangėje bandęs sužibėti Marius Adžgauskas. Lietuva apie jį išgirdo po neva aistringai praleistos nakties su Ruslanu Kirilkinu. Vėliau Marius prisipažino, kad ruošiasi vestuvėms su Maskvoje gyvenančiu širdies draugu Aleksandru. Netikėtai persigalvojęs, jis ėmė draugauti su lietuvaite ir netgi planavo su ja susilaukti vaikelio. Mūsų žiniomis, Marius, nutraukęs santykius su mergina, šiuo metu gyvena su... vaikinu.

Ruslanas Kirilkinas (25)
Taip, esu gėjus
Atlikėjas Ruslanas Kirilkinas – pirmasis Lietuvos šou verslo atstovas, kuris viešai prisipažino esantis homoseksualas. Tiesa, šį faktą jis slėpė daugelį metų, o po šokiruojančios erotinės fotosesijas jam netgi teko išvykti iš Lietuvos.
Po skandalingos išpažinties, kad ir kaip būtų keista, vaikino Lietuva ne tik nepasmerkė, bet ir pripažino – jis tapo muzikinio šou nugalėtoju. „Esu laimingas galėdamas drąsiai Lietuvoje vaikščioti su savo vyru“, – neslepia Ruslanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius