Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Viktorija Perminaitė – už sveiką gyvenseną

Dainininkė Viktorija Perminaitė įpusėjusią solinę karjerą ir naują darbą drauge su buvusiomis „Mango“ dainininkėmis įkurtoje turizmo bendrovėje pasitiko kupina jėgų.
Foto naujienai: Viktorija Perminaitė – už sveiką gyvenseną
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt
Dainininkė Viktorija Perminaitė įpusėjusią solinę karjerą ir naują darbą drauge su buvusiomis „Mango“ dainininkėmis įkurtoje turizmo bendrovėje pasitiko kupina jėgų. O visa tai sveikos mitybos dėka – jau metus Vika nebesilepina sultingais mėsos kepsniais, jogurtais, varškytėmis ir net beveik visiškai atsisakė žuvies. Anot dainininkės, racioną, kuriame šie produktai užleido vietą košėms, vaisiams ir daržovėms, ji pasirinko sveikatingumo sumetimais. „Mane paveikė ir etikos aspektas. Išsistudijavau daug informacijos ir priėjau išvadą, kad valgyti mėsą ramia širdimi galima tik tuo atveju, jeigu taip pat ramiai įstengi stebėti, kaip galabijamas gyvulys. Man šitaip nepavyksta,“ – konstatavo mergina. Viktorija Perminaitė primena, kad visi norintieji maitintis vegetariškai turėtų savo organizmo būklę ir galimybes pirmiausia aptarti su gydytoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius