Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 05 14 /09:06

Akibrokštas „Eurovizijos“ finale: dainuojant Jamalai į sceną įšokęs pagarsėjęs skandalistas apnuogino savo užpakalį

Šeštadienio vėlyvą vakarą Kijeve nugriaudėjo „Eurovizijos“ finalas. Čia savo pasirodymus surengė konkurse dalyvaujančios šalys, dainas atliko ir kviestiniai svečiai. Viena jų – praėjusių metų „Eurovizijos“ nugalėtoja Jamala. Deja, jos pasirodymas pakrypo netikėta linkme, kai į scena įsibrovė žiūrovas, apsigaubęs Australijos vėliava. Vėliau paaiškėjo, kad jis – išsišokėlišku elgesiu pagarsėjęs ukrainietis Vitalijus Sediukas.
Jamalos pasirodymą sutrikdė ant scenos įsiveržęs Vitalijus Sediukas
Jamalos pasirodymą sutrikdė ant scenos įsiveržęs gerbėjas

Vyras apsuko pusratį aplink dainuojančią Jamalą ir milijoninės auditorijos akivaizdoje apnuogino savo sėdynę ir demonstratyviai atkišo ją publikai.

Jamala tuo metu lyg niekur nieko, kaip ir dera profesionalei, tęsė pasirodymą.

Tą pačią akimirką išsišokėlis apsaugos darbuotojo buvo nutempas nuo scenos, tačiau, akivaizdu, savo pigiu triuku tikslą pasiekė – atsidūrė dėmesio centre.

Kadangi finalinis „Eurovizijos“ koncertas buvo transliuojamas tiesiogiai visai Europai, šį chuliganišką išpuolį išvydo milijonai žiūrovų.

VIDEO: Akibrokštas „Eurovizijos“ scenoje – žiūrovas parodė nuogą užpakalį

Pasibaigus „Eurovizijos“ finalui, konferencijoje su konkurso nugalėtoju Salvadoru Sobraliu vedėja paprašė Australijos žurnalisto užduoti laimėtojui klausimą. Jis pasinaudojo proga atsiprašyti už išsišokėlį: „Tas idiotas nereprezentuoja Australijos, aš labai atsiprašau už jį. To neturėjo įvykti.“

Skandalingai pagarsėjęs ukrainietis V.Sediukas mėgsta krėsti nejuokingus pokštus garsenybėms – prasmukęs pro apsaugą lenda po jų sijonais, bučiuoja į skruostus ar parpuolęs ant žemės apsikabina jų kojas.

Pavyzdžiui, Paryžiuje jis nesėkmingai bandė pabučiuoti Kim Kardashian sėdynę, griebė modelį Gigi Hadid (ir už tai susilaukė smūgio), lindo bučiuotis prie Mirandos Kerr, smogė į veidą aktoriui Bradui Pittui, mėgino palįsti po suknele aktorei Americai Ferrerai, įsiveržė į sceną dainininkei Adele sakant padėkos kalbą per „Grammy“ muzikos apdovanojimų ceremoniją, parpuolė ant kelių ir apkabino Bradley Cooperį, kone sugrūsdamas savo galvą jam į tarpkojį (taip pat jis yra pasielgęs ir su Leonardo DiCaprio). Taip pat jis yra gavęs antausį nuo Willo Smitho, kai bandė šį pabučiuoti.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizijoje“ triumfavo Portugalija: šlovėje maudosi charizmatiškasis Salvadoras Sobralis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius