-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apklausa gatvėje: ar žmonės žiūri „Euroviziją“ ir kas jų favoritai?

Šeštadienio vakarą paaiškės, kas atstovaus Lietuvai didžiajame dainų konkurse Nyderlanduose. Dėl galimybės atsistoti ant „Eurovizijos“ scenos kovos 8 nacionalinės atrankos dalyviai, juos neabejotinai palaikys nemaža dalis jų gerbėjų. O kurį iš atlikėjų palaiko vilniečiai gatvėje?
Monique, Vaidotas Valiukevičius, Aistė Pilvelytė
Monique, Vaidotas Valiukevičius, Aistė Pilvelytė / M.Repečkos, Ž.Gedvilos, asmeninio albumo nuotr.

15min jau išgirdo muzikos ekspertų nuomones. Kone visi kalbinti pašnekovai išskyrė keturis nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalo favoritus – Moniką Pundziūtę-Monique su daina „Make Me Human“, jos bendravardę Moniką Mariją Paulauskaitę su daina „If I Leave“, nepasiduodančią, dvyliktą kartą laimę bandančią A.Pilvelytę su daina „Unbreakable“ ir grupę „The Roop“ su daina „On Fire“.

O kurį dalyvį iš aštuoniukės palaiko vilniečiai. 15min nusprendė pakalbinti praeivius gatvėje, kurie išreiškė savo nuomonę apie galimus favoritus ir bendrą susidomėjimą nacionaline atranka.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paskutinę minutę pakeisti pasirodymą planavusiai A.Pilvelytei pritrūko laiko: „Turėsime pasitempti“

Atsakymas – vaizdo įraše:

VIDEO: Ar žmonės žiūri „Euroviziją“ ir kas jų favoritai?

O kurį dalyvį palaikote jūs?

Tiesioginė šventinio koncerto „Aš – dalis tavęs“ transliacija per LRT televiziją vyks vasario 15 d. nuo 19.00 valandos. Antrosios koncerto dalies, „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finalo, tiesioginė transliacija prasidės 21.00 valandą.

Didžioji „Eurovizija“ šiemet vyks Roterdame (Nyderlanduose) gegužės 12–16 dienomis.

Prieš kelias savaites paaiškėjo, kad Lietuvos atstovas pasirodys pirmame didžiosios „Eurovizijos“ pusfinalyje, pirmojoje jo dalyje gegužės 12 dieną.

Tame pačiame pusfinalyje pasirodys dar 16 šalių atstovai: Airijos, Australijos, Azerbaidžano, Baltarusijos, Belgijos, Izraelio, Kipro, Kroatijos, Norvegijos, Maltos, Rumunijos, Rusijos, Slovėnijos, Šiaurės Makedonijos, Švedijos, Ukrainos. Šalių atstovai į pusfinalius suskirstyti atsitiktinės atrankos tvarka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius