Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinę minutę pakeisti pasirodymą planavusiai A.Pilvelytei pritrūko laiko: „Turėsime pasitempti“

Likus vos dienai iki didžiojo „Eurovizijos“ finalo viena iš favoričių laikoma atlikėja Aistė Pilvelytė pripažino, kad jaudulio netrūko. Kartu su komanda atlikėja planavo pakeisti pasirodymą, tačiau po repeticijos Kauno „Žalgirio“ arenoje nusprendė likti prie pirminio varianto.
Aistė Pilvelytė
Aistė Pilvelytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šeštadienio popietę po generalinės repeticijos žurnalistų kalbinta atlikėja džiaugėsi, kad viskas vyksta pakankamai sklandžiai, scenos dydis neišgąsdino. Priešingai, A.Pilvelytė pripažino, kad arenos dydis jos kūriniui ir balsui suteikė tik daugiau galios.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Kauno savivaldybė norėjo geriau, išėjo kitaip: gudročiai rado būdą, kaip pasipelnyti iš „Eurovizijos“

Apklausa gatvėje: ar žmonės žiūri „Euroviziją“ ir kas jų favoritai?

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Eurovizijos“ finalo užkulisiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Eurovizijos“ finalo užkulisiai

Neabejotinai vienas esminių klausimų – ar atlikėja ruošiasi finale keisti pasirodymą. Pasirodo, kad tokių planų išties buvo.

„Labai džiaugiuosi dainuodama Kaune, čia esu gimusi ir augusi. Tikiu, kad kauniečiai labai palaikys. Neslėpsiu, tikrai labai bandėme keisti ir perdaryti, ir galvojome, kur galime patobulinti, bet tikriausiai pritrūko laiko. Viskas labai sustyguota, o mes po pusfinalio šiek tiek pražiūrėjome kai kuriuos dalykus.

Dar tikrai yra kur pasitempti, tad jeigu pavyks atstovauti Lietuvai Roterdame, tikrai reikės pasitempti visomis prasmėmis – nuo instrumentalo ir išvaizdos. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad pirmas kartas yra geriausias“, – 15min sakė atlikėja.

Užkulisių nuotraukos – galerijoje:

Ir nors maksimalaus plano įgyvendinti nepavyko, Aistė sako, kad tai jokių problemų nesukėlė. Atlikėja yra įsitikinusi, kad toks variantas, kurį žiūrovai išvys šeštadienio vakarą, bus sėkmingas.

„Sulaukiu vien palaikymo. Aš visą laiką stengiuosi negirdėti, ką žmonės sako neigiamo, nes pas mus šito negatyvumo ir pesimizmo yra labai daug. Jei tik jaučiu, kad žmogus to turi, stengiuosi jo neklausyti“, – sako Aistė.

Kiekvienas iš aštuonių nacionalinės atrankos finalistų tiki savo jėgomis ir viliasi, kad jiems pavyks iškeliauti į didįjį konkursą. Aistė – ne išimtis, vis dėlto jei nepavyktų pačiai, ji atiduotų pergalę Monikai Marijai.

„Ji puiki atlikėja, nors turiu pripažinti, kad jos praėjusių metų daina man patiko labiau“, – 15min sakė Aistė, kurios po repeticijos nufotografuoti nepavyko dėl iki galo nepabaigto įvaizdžio, neatlikto makiažo.

Išreikškite savo nuomonę balsavime:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius