Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalios Ibelhauptaitės kritiką Aistei Pilvelytei publika Klaipėdos arenoje palydėjo švilpimu

„Eurovizijos“ atrankos finale neapsieita be akibrokštų. Pavyzdžiui, kai komisijos narė Dalia Ibelhauptaitė ėmė kritiškai vertinti Aistės Pilvelytės pasirodymą, dainininkę tučtuojau užstojo tūkstantinė Klaipėdos arenoje susirinkusi publika: dar nepabaigusi dėstyti minčių, režisierė sulaukė publikos švilpimo.
Aistė Pilvelytė
Aistė Pilvelytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Eurovizijos“ atrankos finalas šįmet surengtas Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

Finalo metu susikovė septyni dainininkai: Paula Valentaitė, Kotryna Juodzevičiūtė, Aistė Pilvelytė, „Fusedmarc“, Gabrielius Vagelis, Greta Zazza ir anksčiau iškritusi, bet į finalą grąžinta Lolita Zero.

Juos vertino komisijos nariai iš užsienio – Peter Freudenthaler, Lauris Reinikis, Denis Ingoldsbi ir Chloe, ir Lietuvos – Donatas Montvydas, Nomeda Kazlaus, Dalia Ibelhauptaitė, Kazimieras Šiaulys, Povilas Meškėla, Vytautas Lukočius ir Ramūnas Zilnys.

Viskas ėjosi sklandžiai iki tol, kol scenoje pasirodė A.Pilvelytė. Dainininkei atlikus savo eurovizinę dainą „I‘m Like a Wolf“, pirmoji savo komentaru pakviesta pasidalinti vertintoja Dalia Ibelhauptaitė.

Pirmiausia D.Ibelhauptaitė gyrė Aistę už drąsą, ištvermę ir tai, kad dainininkė nepasiduoda ir vis kovoja „Eurovizijos“ atrankoje.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Dalia Ibelhauptaitė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Dalia Ibelhauptaitė

„Aiste, aš pirmiausia tave noriu pagirti už drąsą, už tai, kad tu nepasiduodi ir sieki savo tikslo. Aš visada gerbiu tuos žmones, kurie tą daro. Man pasirodė, kad tavo vaidyba šiandien buvo žymiai tikresnė, nei buvo anksčiau ir net labai gražią šypseną vieną mes matėme.“

Tačiau toliau režisierė tęsė ne tokia optimistine gaida. Ji pripažino, kad turi būti sąžininga ir, deja, Aistės kūrinys – ne jos skonio.

„Žinai, mūsų santykiai yra visos Lietuvos didelis teatras, todėl, kaip tu nemeluoji scenoje, aš negaliu meluoti čia. Tavo daina yra labai gera eurovizinė daina. Bet man ji yra tokia tradicinė, tokia kaip ir neoriginali, nes aš tokias kažkur jau girdėjau, kažkur jau mačiau. O man yra įdomūs žmonės, kurie yra skirtingi, yra originalūs ir turi labai ryškų, labai originalų savo balsą. Tai nėra nei blogai, nei gerai. Tiesiog taip atsitiko, kad mes su tavim esame skirtingose ideologinių barikadų pusėse. Ir aš tau linkiu labai didelės sėkmės, tačiau tavo daina - ne mano daina.“

D.Ibelhauptaitė leido dainininkei suprasti, kad savo palaikymo aukštais balais tikrai neišreikš.

Tokio komentaro A.Pilvelytė klausėsi su ironiška šypsena veide, o publika puolė Aistę ginti: D.Ibelhauptaitei dar dėstant savo komentarą, jau puolė švilpti rodydama, kad su tokia vertintojos nuomone nesutinka.

VIDEO: Ko nemato televizijos žiūrovai – „Eurovizijos“ atrankos finalo užkulisiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius