Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ puslapio lankytojai pirmą vietą pusfinalyje skyrė „The Roop“

Dar likus kelioms valandoms iki „Eurovizijos“ pusfinalio aistringiausi konkurso gerbėjai ėmė rinktis į dainų konkursui skirtą internetinį tinklalapį, kuriame buvo galima balsuoti už labiausiai patinkantį transliacijos dalyvį. Tiek iki transliacijos, tiek visos transliacijos metu pirmoje vietoje čia užtikrintai laikėsi Lietuvos atstovai – grupė „The Roop“!
Vaidotas Valiukevičius
Vaidotas Valiukevičius, Esctoday.com balsavimo lentelė / 15min ir stopkadro nuotr.

„Eurovizijos“ naujienų puslapyje ESCToday.com balsavimas buvo paskelbtas likus kelioms valandoms iki tiesioginės pirmojo pusfinalio transliacijos. Tai jau tapę penkerius metus besitęsiančia tradicija – kasmet, kai tik vyksta konkursas, jo gerbėjai savo nuomonę gali išsakyti ir šiame tinklalapyje.

Lentelėje buvo galima matyti kintančius rezultatus realiu laiku. Iš jų akivaizdu, kad tiek prieš transliaciją, tiek visos transliacijos metu didžiausi favoritai čia – mūsų šalies viltis konkurse „The Roop“.

Antradienį prieš vidurnaktį Lietuva buvo sulaukusi beveik keturių tūkstančių internautų balsų.

Antroje ir trečioje vietose – Malta ir Kipras. Šios šalys sulaukė apylygio skaičiaus Esctoday.com lankytojų balsų ir nuo mūsų šalies atstovų atsiliko visu tūkstančiu.

Šiaurės Makedonijai ir Slovėnijai šiame balsavime mažiausiai pasisekė.

Tiesa, vertėtų paminėti, kad šis balsavimas įtakos pačios „Eurovizijos“ rezultatams neturės.

15min primena, kad prieš kurį laiką lažybininkų prognozių lentelėse „The Roop“ užimdavo pirmas pozicijas. Visgi pastarąjį mėnesį šios prognozės nuolat kisdavo, o tarp lyderių atsirasdavo vis naujos šalys – pavyzdžiui, Prancūzija, Italija ir Malta.

Beje, neseniai 15min kalbinti žinomi konkurso entuziastai taip pat gyrė „The Roop“. Pavyzdžiui, jau ne vienerius metus „Euroviziją“ apžvelgiantis Justas Buivydas, nors ir pripažino, kad laimėtojus šiemet nuspėti be galo sunku, manė, kad mūsiškiai turėtų sulaukti sėkmės.

EBU /ANDRES PUTTING/The „Roop“
EBU /ANDRES PUTTING/The „Roop“

„Tai labai atviras konkursas ir yra neaišku, ko šiais metais norės Europa: ar ji visgi, pagauta slogios nuotaikos, balsuos už lėtesnę, gražią baladę, ar norės kažko labiau išprotėjusio kaip „The Roop“.

Lietuvos pasirodymas yra tikrai vienas kokybiškiausių – tą pastebiu ne tik aš, bet ir kitų šalių gerbėjai, apžvalgininkai, žurnalistai. Manau, kad mažų mažiausiai Lietuva tikrai taiko į dešimtuką, o greičiausiai turėtų pavykti pasiekti dar geresnį rezultatą“, – viliasi jis.

Kita „Eurovizijos“ gerbėja, atlikėja ir reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė pastebėjo, kad šiemet Lietuva „Eurovizijos“ kontekste atrodo kaip turtinga Vakarų Europos šalis, kurioje muzikos industrija generuoja daug pinigų, turi talentų, garsėja pasauliniu lygiu.

„Manau, kad „The Roop“ gabalas yra žiauriai geras, pasirodymas labai kokybiškas, labai gera scenografija, labai graži choreografija, stilius...“ – savo mintimis apie „The Roop“ dalijosi Dovilė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„The Roop“ išvyksta į „Eurovizijos“ atidarymo ceremoniją
Luko Balandžio / 15min nuotr./„The Roop“ išvyksta į „Eurovizijos“ atidarymo ceremoniją

Ne vienerius metus „Eurovizijos“ „balsu“ buvęs Darius Užkuraitis įsitikinęs, kad turint omeny tai, jog „The Roop“ daina „On Fire“ praeitais metais taip pat apskriejo bene visas Europos šalis, šis fenomenas išliko ir iki šios dienos – jo manymu, grupė jau gana žinoma.

„Praeitais metais jų pasirodymas neįvyko, jis įvyksta tik šiemet, taigi, yra tų, kurie labai jų laukia. „The Roop“, nors ir pirmą sykį vyksta į „Euroviziją“, jų dabar net nepavadinsi naujokais. Tam tikra išankstinė reklama ir žinomumas, be jokios abejonės, prisidėjo prie tų balų gavimo. Tikrai nenustebsiu, jeigu būsime gana aukštoje vietoje“, – mano jis.

Paklaustas, ar „The Roop“ turi šansų laimėti, Darius sako, kad grupė turėtų užimti aukštą vietą, o dėl pergalės – bus matyti. „Bet labai linkiu nugalėti“, – sakė D.Užkuraitis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Stilingai pasipuošę „The Roop“ išvyko į pirmąjį pusfinalį: prie viešbučio – ir netikėtos gerbėjų dovanos

TAIP PAT SKAITYKITE: Prisiminta interneto sensacija tapusi daina apie „Euroviziją“: vaizdo klipe nusifilmavo ir „The Roop“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius