-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilingai pasipuošę „The Roop“ išvyko į pirmąjį pusfinalį: prie viešbučio – ir netikėtos gerbėjų dovanos

Lemiama ir itin laukta diena – jau čia! Šiandien vakare „The Roop“ žengs į didžiąją „Eurovizijos“ sceną, kur milijonams žmonių pristatys savo „Discoteque“. Pasirodyti prieš tokią auditoriją televizijos žiūrovų kiekvienam atlikėjui yra nemenkas iššūkis, tačiau grupės vaikinai nusiteikę ramiai. Kaip jie juokėsi kalbėdami su 15min, šiandien svarbiausia yra vienas – kad testai jiems parodė neigiamus COVID-19 rezultatus.

Jau šiandien grupė „The Roop“ pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, kurio metu kovos dėl vietos didžiajame finale. Į sceną grupės nariai žengs patys pirmieji.

Ir nors tenka pripažinti, kad taip sukritusi loterija kelia gerbėjams baimių, ar tik „The Roop“ pasirodymas po visų dalyvių dainų neliks užmarštyje, patys grupės nariai džiaugėsi galimybe atidaryti pirmąjį pusfinalį.

Džiugiomis nuotaikomis „The Roop“ išlydėti ir į lemiamą akimirką – antradienio popietę, apie 13 valandą vietos laiku, grupė kartu su delegacija išvyko į Roterdamo „Ahoy“ areną.

Kalbėdami su 15min „The Roop“ pasakojo esą visiškai pasiruošę ir ramūs – apšilti scenoje padėjo ir pirmadienį įvykusi generalinė repeticija.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„The Roop“ išlydėtuvės į „Eurovizijos“ pusfinalį
Luko Balandžio / 15min nuotr./„The Roop“ išlydėtuvės į „Eurovizijos“ pusfinalį

Šio pasirodymo metu, priešingai nei anksčiau vykusių repeticijų metu, arenoje taip pat dalyvavo visai nemažas būrys gerbėjų, žiniasklaidos atstovų. Pasirodymas prilygo tam, ką žiūrovai išvys šiandien.

„Koks jausmas pasirodyti prieš gyvą auditoriją? Nuostabus! Tai yra visiškai kitoks pasirodymas ir jausmas, nes, tenka pripažinti, per ovacijas net negirdėjome muzikos, teko prašyti garsisto, kad ausinėse ją pagarsintų“, – prieš išvykimą antradienio popietę pasakojo Vaidotas Valiukevičius.

Visą transliaciją iš išlydėtuvių rasite vaizdo įraše:

VIDEO: Lemiama ir itin laukta diena – jau čia: „The Roop“ išlydėti į „Eurovizijos“ pusfinalį

Grupės nariai patikino besijaučiantys ramūs ir užtikrinti savimi. Kaip patys juokavo, šiandien labiausiai pradžiugino žinia, kad visi nariai yra sveiki, nė vienam nenustatytas teigiamas koronaviruso testas. Tai reiškia, kad grupė galės žengti į sceną ir gyvai pasirodyti tiek prieš susirinkusią auditoriją, kuri šiemet dėl pandemijos mažesnė, tiek prieš televizijos žiūrovus.

Tiesa, taip pasisekė ne visiems – net keturių šalių delegacijos atstovams patvirtinti teigiami COVID-19 atvejai, todėl į sceną jie žengti negalės. Apie tai plačiau skaitykite ČIA.

Akimirkos iš išlydėtuvių galerijoje:

O paklausti, kokią žinutę grupė norėtų šiandien išsiųsti savo gerbėjams Lietuvoje, „The Roop“ nariai pripažino, kad svarbiausia – tas pats užsidegimas, kuris šalį vienija jau kelis mėnesius.

„Ir palinkėtume visiems į gyvenimą pažiūrėti kiek paprasčiau, džiaugtis kiekviena diena“, – linkėjo Vaidotas.

Tiesa, prie viešbučio grupės narių laukė ne tik žurnalistai iš Lietuvos ir svečių šalių, bet ir dvi gerbėjos lietuvė ir jos draugė ukrainietė. Merginos pripažino labai palaikančios grupę. Paprašiusios kartu įsiamžinti nuotraukai, jos taip pat grupei įteikė dovaną. Deja, vaikinai išliko paslaptyje ir dovanos turinio neišdavė.

„The Roop“ anksčiau yra pasakoję, kad pasirodymo metu itin daug dėmesio skirs ir darbui su kameromis, juo labiau kad šiemet arenoje dėl pandemijos bus tik ribotas skaičius žiūrovų.

Pirmadienį buvo numatytos dvi generalinės „Eurovizijos“ pusfinalio repeticijos, čia pasirodę „The Roop“ buvo užtikrinti, pasirodymas praėjo sklandžiai. Pirmą repeticiją galėjo stebėti ir žiniasklaidos atstovai, kurie grupei negailėjo komplimentų. Antra repeticija skirta žiūri nariams.

Generalinėje repeticijoje žymesnių pasikeitimų „The Roop“ pasirodyme nebuvo, o dabar savo pusfinalio pasirodyme grupė nieko keisti jau nebegalės.

TAIP PAT SKAITYKITE: Turkio spalvos kilimu žengę „The Roop“ palinkėjo kuo daugiau diskotekų: „Judėjimas gerina psichinę sveikatą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius