Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Euroviziją“ palaikyti geriausios draugės Iglė Bernotaitytė atvyko su modeliu Tuen Simonu Pham

Sparčiai muzikiniame pasaulyje kylanti „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė kol kas į tarptautinę sceną lipti nesiruošia – sako, kad „Eurovizijos“ scenoje jos dar kurį laiką tikrai neišvysime.
Iglė Bernotaitytė, Marija Grabštaitė, Tuen Simonas Pham
Iglė Bernotaitytė, Marija Grabštaitė, Tuen Simonas Pham / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Antradienio vakarą LRT buvo filmuojama „Eurovizijos“ laida, kurioje dėl vietos pusfinalyje kovojo ir atlikėja Marija Grabštaitė su kūriniu „This Love“.

Čia pasirodė ir Iglė Bernotaitytė, kuri, kaip ir kiekviename žingsnyje, taip ir šįkart atvyko palaikyti savo geriausios draugės Marijos. Kartu su dainininke atvyko ir modelis Tuen Simonas Pham.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Iglė viešumoje pasirodo su Simonu – jie kartu žengė ir M.A.M.A raudonuoju kilimu. Tačiau tąkart teigė, jiedu – tik draugai. Ar ši draugystė gali peraugti į rimtesnius jausmus, parodys laikas. Tačiau akivaizdu, kad vienoje fotosesijoje užsimezgusi Iglės ir Simono pažintis tapo nevienadiene.

TAIP PAT SKAITYKITE: Atlikėja Iglė ant raudono kilimo pozavo su Simonu Pham ir sulaukė klausimų bangos: jūs pora?

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Tuen Simonas Pham
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Tuen Simonas Pham

„Mariją palaikiau ir pirmajame etape, palaikau šįkart ir būsiu visada šalia“, – 15min šypsodamasi sakė Iglė Bernotaitytė.

Šias merginas galima drąsiai vadinti neišskiriamomis – jos nuolat leidžia laiką kartu. O taip pat ir repetuoja – Iglė dalinasi savo nuomone dėl Marijos pasirodymo.

„Viską seku, žiūriu, kaip ji dirba. Duodu ne tik draugiškų patarimų, bet atvirai pasakau, ką galvoju. Visuomet pasakau, kaip, mano manymu, ji turėtų atrodyti, ko reikėtu mažiau, ko daugiau, ko išvis nereiktų. Aš ją be galo palaikau“, – sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Eurovizinė kova: į pusfinalį taikosi Monika Marija, I.Zasimauskaitė, G.Vagelis, „Saulės kliošas“

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atrankos akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atrankos akimirka

Iglė teigia, kad Mariją tikrai įsivaizduotų didžiajame dainų konkurse. „Jos kūrinys labai stiprus, ji viską turi – ir balsą, ir išvaizdą.“

Be Marijos pasirodymo Iglei taip pat labai patiko Kotryna Juodzevičiūtė bei Paula pasirodė įdomi.

VIDEO: Marija - „This Love“ (liet. "Ši meilė")

Nors ir Iglė save laiko tikra „Eurovizijos“ fane – nepraleidžia ne tik atrankų laidų, bet ir viso konkurso, pati lipti į šią sceną dar nenori.

„Aš galvoju, kad „Eurovizijos“ scena – ne man. Bent jau kol kas. Visgi prisibijau, kol kas mano ne tokios galimybės. Nemanau, kad esu jau tam pasiruošusi“, – kalbėjo atlikėja.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atrankos akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atrankos akimirka

Pasak Iglės, jeigu turėtų kūrinį, kuriuo tikėtų visu 100 proc., dalyvauti konkurse neatsisakytų. Visgi jos manymu, dar reikia laiko, kol jausis tam pasiruošus: „Dar noriu įsitvirtinti Lietuvos scenoje.“

„Jeigu jau eiti į „Euroviziją“, tai tik su tokia daina, dėl kurios būčiau visiškai tikra, žinočiau, kad ji patiks visiems žiūrovams ir Europoje. Kaip matau dabar atrankose – pusė gerų atlikėjų su visai geromis dainomis, o kita pusė tokių, kai sėdi, žiūri ir nežinai, iš kur jie atsiradę, kodėl jie išvis stovi šioje scenoje ir kas juos leido ant jos…“, – sakė Iglė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius