-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkurentų į „Eurovizijos“ atranką atvykusi palaikyti Monique: „Tikiu savimi“

Šiais metais pirmą kartą į „Eurovizijos“ nacionalinio konkurso sceną žengs Monika Pundziūtė-Monique. Atlikėją buvo galima išvysti užkulisiuose ir pirmo filmavimo metu, kur ji atvyko palaikyti savo konkurentų. Tokia nuotaika ji tikisi nukeliauti ne tik iki finalo, bet ir Olandijos, kur šiemet vyks didysis šou.
Monika Pundziūtė – Monique
Monika Pundziūtė – Monique / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Netikėtai pirmosios „Eurovizijos“ filmavimo užkulisiuose sutikta atlikėja pabrėžė, kad čia atvyko ne vertinti savo konkurentų, nors kovos nebijanti.

Kaip pati sako, sveika konkurencija yra naudinga, skatina judėti į priekį, nors tikrai pati nežada rodyti nagų, kad gautų pirmąją vietą.

„Iš vardo niekada nesprendžiu, o ypač šiuo atveju, kai yra labai daug nežinomų atlikėjų, iš kurių nežinau, ko tikėtis“, – paklausta, ar jau turi savo nacionalinės atrankos favoritus, pripažino Monique.

Pirmosios „Eurovizijos“ atrankos akimirkos – galerijoje:

Ir nors šiemet konkursas yra rekordiškai trumpas ir iki finalo liko vos mėnuo, paklausta, ar jau yra suderinusi visas savo pasirodymo detales, Monique sakė esanti susidėliojusi konkretų planą, kaip viskas turėtų atrodyti, tačiau dar trūksta kelių štrichų.

„Esame pasiruošę svarbiausią dalį, drabužius, pačią dainą, jos emociją, o visa kita, kaip sakė garsioji grupė „69 Danguje“, – tik detalės“, – šypsojosi mergina.

Atvykusi į pirmojo filmavimo užkulisius ji pasakojo įsivaizdavusi, kokia būtų laiminga, jei gautų pirmą vietą: „Žiauriai noriu laimėti, taip net nuvilnijo per visą kūną tas jausmas. Šiuo metu tai yra mano vienas didžiausių tikslų.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Pundziūtė-Monique

Ir nors prieš paduodama paraišką dalyvauti konkurse ji sakė jautusi baimę ir abejones, bet viską pasvėrusi suprato – drąsiai gali žengti į sceną.

„Supratau, kad esu užtikrinta ir su šia daina galiu puikiai pasirodyti. Nuo tos akimirkos baimė pasitraukė, atėjo nenumaldomas ryžtas“, – sakė M.Pundziūtė.

Atrankoje Monique žiūrovų ir komisijos širdis mėgins užkariauti su kompozitoriaus Vytauto Bikaus sukurta lyriška balade „Make Me Human“.

„Ji apie tą gyvenimo etapą arba būseną, kai jauti, kad labiau egzistuoji, o ne gyveni. Net ir pavadinime yra prašymas priversti pasijusti žmogumi, nes tai, kad valgai, kvėpuoji, mirksi ar miegi, juo tavęs iškart nepadaro, tą padaro jausmai – meilė, pyktis, ašaros, juokas. Ir tik tada iš tikrųjų gyveni“, – paprašyta apibūdinti kūrinį 15min sakė Monique.

Organizatorių nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Organizatorių nuotr./Monika Pundziūtė-Monique

Ji pridūrė, kad daina buvo rašyta ne specialiai „Eurovizijai“, o trečiam, šiuo metu rengiamam jos albumui. O kai tik kūrinį išgirdo, iškart suprato, kad su juo galima pasiekti dar daugiau.

„Pirma mintis buvo, kad čia yra ta daina. Kai apie tai nedrąsiai užsiminiau vienam komandos nariui, jis sakė, kad pagalvojo tą patį. Ir supratome, kad čia ne atsitiktinumas“, – apie tai, kaip pribrendo mintis pasirinkti dainą konkursui, 15min pasakojo Monique.

Būtent šios dainos autorius V.Bikus parašė ir kelialapį į didžiąją „Eurovizijos“ sceną iškovojusius kūrinius Ievai Zasimauskaitei ir Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės duetui.

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos scenoje pasirodys 36 muzikos atlikėjai ir grupės. Kas iš jų atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje“, vyksiančioje gegužės 12–16 dienomis Roterdame (Nyderlanduose), paaiškės vasario 15 dieną nacionalinės atrankos finalo metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius