-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po žinios apie atšauktą „Euroviziją“ prabilo „The Roop“: „Nežadame nuleisti rankų“

„The Roop“ pasiekė oficiali žinia, kad šių metų „Eurovizijos“ konkursas, turėjęs vykti Roterdame (Nyderlanduose), atšaukiamas dėl koronaviruso. Grupė jaučiasi nusiminusi, tačiau supranta, kad esama situacija verčia priimti tokius sprendimus.
„The Roop“
„The Roop“ / Jurgos Urbonaitės nuotr.

„Labai liūdna, to nenorime nuneigti. Bet sveikata yra pirmiau už visus konkursus. Mes nežadame nuleisti rankų ir toliau skleisime dainą ir jos šokį aplink pasaulį. Šiuo metu kūrinys pradeda pasiekti užsienio radijo stotis. Jau pamatėme, kad „On Fire“ daina yra labai mėgstama ir jos kelias į žmonių širdis tik prasideda“, – sako „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Grupė kviečia ir toliau visus likti susivienijusius. Laikytis karantino, o namuose ir balkonuose skleisti gerą nuotaiką su „On Fire“ šokiu.

„Mums pavyko sukurti tai, kas jungia žmones ir skleidžia pozityvumą. To dabar mums visiems labai reikia. Ir prisiminkime, kad ne pats konkursas suteikia prasmę dainai, o dainos besiklausantys žmonės. Tad kiekvienas mūsų gali būti dainos ambasadorius ir ją populiarinti“, – sako „The Roop“ būgnininkas Robertas Baranauskas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Lietuva išrinko savo „Eurovizijos“ nugalėtoją: „The Roop“
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Lietuva išrinko savo „Eurovizijos“ nugalėtoją: „The Roop“

„Šiais metais Lietuva konkurse buvo vertinama labai aukštai ir tai jau yra didelis pasiekimas. Mes jau įrodėme, kad galime būti matomi, drąsūs, profesionalūs, galime būti lyderiai. Labai linkime toliau mums visiems tokiais ir likti savo gyvenimuose“, – sako „The Roop“ gitaristas Mantas Banišauskas.

Grupė tikisi, kad netolimoje ateityje paaiškės, kas bus toliau su konkursu – ar po metų teks jiems vykti, ar viskas bus rengiama iš naujo.

Šiuo metu „The Roop“ nariai laikosi karantino namuose ir išnaudoja šį laiką naujų dainų kūrybai. Grupė nežada lėtinti darbų tempo ir ruošiasi toliau skleisti savo muziką.

„The Roop“ linki visiems sveikatos ir vienybės šiuo visiems nelengvu etapu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius