Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Egidijus Dragūnas ir Donatas Montvydas nori sudrebinti „Eurovizijos“ sceną

Vieni populiariausių atlikėjų Donatas Montvydas ir grupės Sel lyderis Egidijus Dragūnas sako, kad savo netikėtai susikūrusiu duetu ketina labai rimtai sudrebinti Lietuvos pramogų pasaulį. Visai neseniai apskriejusi netikėta žinia apie bendrą judviejų kūrinį buvo tik pradžia. Penktadienį garsūs atlikėjai praneša ir apie ketinimą dalyvauti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje su paties Donato kurtu kūriniu.
Donatas Montvydas ir Egidijus Dragūnas
Donatas Montvydas ir Egidijus Dragūnas / Stop kadras

Dar šią savaitę atlikėjai Donatas Montvydas ir Egidijus Dragūnas savo socialiniuose tinkluose paskelbė vaizdo įrašą, kuriame gerbėjai galėjo išvysti dainos įrašymo užkulisius, o vakar pasirodė ir trumpas akustiškai atliktas dainos fragmentas.

Kol naujosios dainos atlikėjų gerbėjai vis dar laukia, o abu dainininkai suteikė vilties, kad ją bus galima išgirsti gruodžio 2 d. Sel grupės koncerte Kauno „Žalgirio“ arenoje ir Donato Montvydo Kalėdiniame šou „Cirkas“ Kauno „Žalgirio“ arenoje gruodžio 26 d., penktadienį atlikėjai pranešė, kad ketina dalyvauti šių metų nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

„O kodėl ne? Trečias kartas juk laimingas, tegul jis būna su Egiu“, – šypsosi atlikėjas D.Montvydas.

Sel lyderis E.Dragūnas į šį klausimą atsakė ironiškai, tačiau patikino, kad ketinimai labai rimti ir tiki, kad judviejų su Donatu duetas turi labai realius šansus atstovauti Lietuvai tarptautiniame konkurse, kuris 2018 metais įvyks Portugalijos sostinėje Lisabonoje.

„Manau, kad mūsų patirtis ir šis kūrinys yra būtent tai, ko reikia „Eurovizijai“. Jau daug metų esu scenoje, tačiau iš tų atlikėjų, kuris šiame konkurse dar nepabuvojo. Galbūt jau pats laikas?“, – juokaudamas klausia E.Dragūnas.

Tiesa, dabartinė kūrinio versija yra kur kas ilgesnė nei leidžia „Eurovizijos“ taisyklės, todėl ar pavyks išspręsti šį techninį reikalavimą ir kūrinį pritaikyti konkursui, paaiškės artimiausiomis dienomis.

Ar šiuos atlikėjus išvysime nacionalinėje konkurso atrankoje lieka tik spėlioti, kadangi paraiškas teikti vis dar galima, o vėliau organizatoriai paskelbs, kas dalyvaus šių metų konkurso atrankoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius