Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užpakalį parodžiusio ukrainiečio skandalisto Vitalijaus Sediuko laukia bauda arba kalėjimas

Per finalinį „Eurovizijos“ koncertą nuogą užpakalį scenoje parodžiusiam ukrainiečių skandalistui Vitalijui Sediukui gresia rimti nemalonumai – jam teks sumokėti solidžią baudą, gresia ir 5 metų nelaisvės, praneša Ukrainos naujienų tarnyba ТСН.
Jamalos pasirodymą sutrikdė ant scenos įsiveržęs Vitalijus Sediukas
Jamalos pasirodymą „Eurovizijoje“ sutrikdė ant scenos įsiveržęs gerbėjas

Nebe pirmą skandalingai pagarsėjusio V.Sediuko triukas papiktino ne tik televizijos žiūrovus ir renginio organizatorius. Piktinosi ir Ukrainos vidaus reikalų ministras Arsenas Avakovas. Savo oficialioje feisbuko paskyroje jis paviešino įrašą, kuriame rašė:

„Reaguoju į užklausas dėl idioto, parodžiusio užpakalį 200 mln. televizijos žiūrovų. Sediukas – Ukrainos pilietis. Per mūsų Jamalos pasirodymą jis, jo paties žodžiais, nusprendė realizuoti savo hobį, nes sako „neoficialiai dirbantis žurnalistu-provokatoriumi. Šįkart jis įkliuvo rimtai, kol kas jis sulaikytas 72 valandoms.“

15min primena, kad V.Sediukas scenoje skandalą sukėlė šeštadienį vykusiame „Eurovizijos“ finale, kai dainuojant Jamalai jis prisidengęs Australijos vėliava užlipo ant scenos ir nusimovęs kelnes parodė visiems užpakalį.

VIDEO: Akibrokštas „Eurovizijos“ scenoje – žiūrovas parodė nuogą užpakalį

Vyras apsuko pusratį aplink dainuojančią Jamalą ir milijoninės auditorijos akivaizdoje tiesioginiame eteryje apnuogino savo sėdynę ir demonstratyviai atkišo ją publikai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Akibrokštas „Eurovizijos“ finale: dainuojant Jamalai į sceną įšokęs pagarsėjęs skandalistas apnuogino savo užpakalį

Jamala tuo metu lyg niekur nieko, kaip ir dera profesionalei, tęsė pasirodymą.

Tą pačią akimirką išsišokėlis apsaugos darbuotojo buvo nutempas nuo scenos, tačiau, akivaizdu, savo pigiu triuku tikslą pasiekė – atsidūrė dėmesio centre.

Skandalingai pagarsėjęs ukrainietis V.Sediukas mėgsta krėsti nejuokingus pokštus garsenybėms – prasmukęs pro apsaugą lenda po jų sijonais, bučiuoja į skruostus ar parpuolęs ant žemės apsikabina jų kojas.

Pavyzdžiui, Paryžiuje jis nesėkmingai bandė pabučiuoti Kim Kardashian sėdynę, griebė modelį Gigi Hadid (ir už tai susilaukė smūgio), lindo bučiuotis prie Mirandos Kerr, smogė į veidą aktoriui Bradui Pittui, mėgino palįsti po suknele aktorei Americai Ferrerai, įsiveržė į sceną dainininkei Adele sakant padėkos kalbą per „Grammy“ muzikos apdovanojimų ceremoniją, parpuolė ant kelių ir apkabino Bradley Cooperį, kone sugrūsdamas savo galvą jam į tarpkojį (taip pat jis yra pasielgęs ir su Leonardo DiCaprio). Taip pat jis yra gavęs antausį nuo Willo Smitho, kai bandė šį pabučiuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius