Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaviausio „Eurovizijos“ dalyvio rinkimai Tel Avive: tarp favoritų – lietuvis ir šveicaras

Prieš savaitę prasidėjusi „Eurovizijos“ karštinė pasiekė pabaigą – jau už kelių valandų paaiškės, kas taps nugalėtoju. Vis dėlto kasmet renkama ne tik gražiausia daina, įspūdingiausias kostiumas, bet ir kviečiama balsuoti, kam gi atitektų žaviausio ar žaviausiosios titulas. 15min tokį konkursą surengė Tel Avive – smagų vaizdo įrašą žiūrėkite žemiau.
Žaviausio „Eurovizijos“ dalyvio rinkimų akimirka
Žaviausio „Eurovizijos“ dalyvio rinkimų akimirka / 15min nuotr.

Nors ketvirtadienį paaiškėjo, kad mūsų su liūtais bėgęs atlikėjas Jurijus Veklenko į finalą nepateko, nusiminti tikrai nereikia – išskirtinis balsas sužavėjo tūkstančius. Ne vieną papirko ir kerinti atlikėjo šypsena. Ją gyrė ir 15min surengto konkurso dalyviai.

Kiekvienais metais didžiausias dainų konkursas nėra įsivaizduojamas be smagių rinkimų. Žinoma, pirmiausia balsuojama, kuri šalis ar daina gali laimėti pagrindinę statulėlę, tada balsuojama, kas gi gražiausiai puošėsi scenoje, o kas paruošė įspūdingiausias vizualizacijas. „Eurovizija“ neįsivaizduojama ir be „žaviausio ar žaviausios“ rinkimų, kuriuos šiemet Tel Avive suorganizavo ir 15min.

Tiesa, dėl didelės gausos atlikėjų vyrų į konkursą pateko ne visi. Atsitiktiniu būdu paaiškėjo, kad kovos Rusijos atstovas Sergejus Lazarevas, Miki iš Ispanijos, švedas Johnas Lundvikas, vengas Joci Papai, San Marino atstovas Serhatas, Estijai atstovaujantis Victoras Crone, Michaelis Rice'as iš Jungtinės Karalystės, Izraelio atstovas Kobi Marimi, Luca Hanni iš Šveicarijos ir, žinoma, Jurijus Veklenko.

Ir nors kova buvo išties įnirtinga, daugiausia balsų surinko atlikėjas iš Šveicarijos ir mūsų šalies atstovas.

Rinkimus ir rezultatus išvysite vaizdo įraše:

VIDEO: Žaviausio „Eurovizijos“ dalyvio rinkimai Tel Avive: tarp favoritų – lietuvis ir šveicaras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius