-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 dalykų, kurių moterys nenori girdėti apie vaikinų buvusias merginas

Sąrašas dalykų, kurių moterys nenori išgirsti apie vaikinų gyvenime buvusias merginas, yra siaubingai trumpas. Gal jie galėtų išmesti tuos dalykus iš savo žodyno?
Jausminga porelė
Jausminga porelė / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Moteris Santykiai

Jeigu atsitinka taip, kad kartais jūs esate priverstas kalbėti apie buvusią meilę, padarykite moterims paslaugą ir... dėl Dievo meilės, niekada neištarkite nei vienos iš žemiau išvardintų frazių, rašo cosmopolitan.com.

„Ji buvo laukinė ir pašėlusi..., jeigu supranti, ką aš turiu galvoje.“
Paskutinis dalykas, ką bet kuri moteris nori įsivaizduoti, t.y. kad jūs ir Lady Gagos klonas kažką bjauraus išdarinėjate miegamajame. Jei jūs norite moterį padrąsinti, tiesiog paprašykite.

Ji dirbo modeliu“ arba „Ji buvo tarsi iš pieno plaukusi“.
Jūsų buvusios karštumas (ar jo nebuvimas) yra pernelyg jautri tema. Jei jūs sutinkate, kad ji buvo žavi, tai daro mus nesaugias, ir mes pradedame galvoti, kokios esame mes. Geriausias būdas apibūdinti buvusios patrauklumą yra gūžtelėjimas pečiais ir pasakymas, jog „Ji buvo gera.“ Abejingumas mus patenkina (bent jau kol mes neaptinkame jūsų senų nuotraukų kartu).

Jeigu atsitinka taip, kad kartais jūs esate priverstas kalbėti apie buvusią meilę, padarykite moterims paslaugą ir... dėl Dievo meilės, niekada neištarkite nei vienos iš žemiau išvardintų frazių.

„Ji sklandžiai kalba keturiomis kalbomis ir dirba ties savo antra knyga. Aš nežinau, kaip ji viską suspėja, kadangi dar studijuoja mediciną...“
Viešpatie! Tada kai mes girdime apie kitą moterį, kuri gali padaryti viską, tai priverčia mus abejoti mūsų pasiekimais ir vietą pasaulyje.

„Mano tėvai ją mylėjo.“
Susitikimas su jūsų mama ir tėvu visada yra įtemptas. Susitikimas su jais, kai mes žinome, kad jų širdys vis dar priklauso jūsų buvusiai, yra beprotiškai sunkus. Jei jūs mus norite pribaigti iš karto, pasakykite, kad jūsų tėvai ir buvusioji susirašo kiekvieną dieną.

„Ji sudaužė man širdį.“
Jei jūsų buvusioji sudaužė jums širdį, mes suprantame, kad mes negalime padėti, tačiau mums įdomu, kiek ilgai jūs gyvensite praeitimi, ir galbūt jūs turite tokių problemų kaip įsipareigojimo baimė, kuri tik ir laukia progos išeiti.

„Ji pas mane apsilanko.“
Galbūt tai skamba pakankamai švelniai, bet mes negalime susitaikyti su tuo, jog jūsų buvusioji vis dar ilgisi jūsų, ar dar blogiau,galbūt ji jūsų atsarginis planas.

„Ji mėgo sportą.“
Tai reiškia, jog dabar mes turime patenkinti jūsų sportines aistras?

„Mes praleidome nuostabias atostogas kartu.“
Net protingiausia ir logiškiausia moteris truputį pavydės, jei ji išgirs, kad jūs ir jūsų buvusioji šokinėjote su parašiutu Naujojoje Zelandijoje, kopėte kalnais Peru ar tris dienas iš eilės Floridos paplūdimiuose gėrėte šaltą pina koladą. Mes mėgstame manyti, kad patirtis, kurią mes patiriame kartu, yra visiškai nauja.

„Mano buvusioji tai darė taip.“
Iš tikrųjų? Gal ir mūsų buvęs buvo kažkuo geresnis, bet mes sugebame tai pasilaikyti sau... ir nepasipasakoti 40 mūsų draugių.

„Ji nelabai prisižiūrėjo.“
Jeigu nešukuoti plaukai ir platus juosmuo jums patinka, tai galime padaryti ir mes. Tiesiog pagalvosime kiek laiko praleidome besistengdamos jums atrodyti patraukliomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius