Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

15 kilogramų priaugusi Natalija Bunkė: „Dabar toks etapas. Turbūt... per gerai gyvenu!“

Natalija Bunkė šiandien juokais save vadina plius dydžio modeliu – ji viešai prisipažino priaugusi 15 kilogramų, nors dėl jų... visiškai nesuka galvos. Priešingai – dabar atlikėja, grupių „Pop Ladies“ ir YVA lyderė jaučiasi kaip niekad moteriška, patraukli ir visiškai patenkinta savo figūra.
Natalija Bunkė ir grupė YVA
Natalija Bunkė ir grupė YVA / Asmeninio albumo ir Joe Black Photography nuotr.

„Visuomet savo pačios kūne jaučiuosi puikiai. Ir iš tikrųjų gerai jaučiuosi. Kartais net galvoju – kam čia reikia tų savęs kaltinimų, kad atrodau vienaip ar kitaip – kam to reikia? Man nuo to geriau nebus, kitiems – irgi. Mes apskritai per daug sureikšminame tą svorį. Ar esi lieknesnė, ar stambesnė, svarbiausia – nusiteikimas ir pasitikėjimas savimi. Reikia džiaugtis gyvenimu, o aš tą ir darau“, – 15min sakė Natalija.

Dabar jos svarstyklės rodo 69 kilogramus, nors buvo laikas, kai 172 centimetrų ūgio moteris svėrė ir 54 kilogramus. Tiesa, nors tuomet ne viena pavydėjo jai liaunos figūros, Natalija sako sulaukdavusi ir kritiškų pastabų – esą atrodė nebesveikai liekna.

Gabijos Monikos Vainiutės nuotr./Natalija Bunkė tuomet, kai svėrė 54 kilogramus
Gabijos Monikos Vainiutės nuotr./Natalija Bunkė tuomet, kai svėrė 54 kilogramus

„Sverdama 54 kilogramus iš tiesų atrodžiau klaikiai. Kartais aplinkiniai sakydavo, kad jiems net baisu. Palyginti su ta Natalija, kokia buvau pernai, dabar priaugau gana daug. Nuo pilvo srities norėčiau šiek tiek numesti, bet yra ir pliusų – dabar turiu gražų, riestą užpakaliuką“, – juokėsi ji.

Natalijos pokyčiais žavisi ir gerbėjai, ir mylimasis Edgaras, kuris esą Nataliją myli visokią – nesvarbu, ar keliais kilogramais lieknesnę, ar keliais stambesnę.

„Kai susipažinau su Edgaru, jo požiūris į moteris buvo labai griežtas, moteris, jo akimis, turėjo būti labai susitvarkiusi – negalėjo nei plaukų galiukai būti išsišakoję, nei keli papildomi kilogramai nepuošė. Jis matydavo vien trūkumus, o dabar sako – na ką, berneli – gavai? Jam patinka visi mano pasikeitimai, svarbiausia, kad būčiau laiminga“, – šypsodamasi pasakoja Natalija.

Socialinio tinklo nuotr./Natalija Bunkė dabar
Socialinio tinklo nuotr./Natalija Bunkė dabar

Dar prieš metus ji drauge su mylimuoju intensyviai lankydavosi sporto salėje, tačiau pastaruoju metu treniruotėms pritrūksta laiko. Natalija juokauja turinti metinį abonementą, kurio kol kas ir pakanka – sportinė veikla šiandien nėra jos prioritetų sąraše.

„Dabar toks etapas. Turbūt... per gerai gyvenu! Viskas gerai, streso nepatiriu, esu laiminga. Jei kada pamatysite mane vėl liesą liesą, žinokite, kad mano gyvenime kažkas ne taip – kai dėl ko nors išgyvenu, nuo streso man tirpsta kilogramai. Daug ir skaniai gaminu, valgau nemažai, nors, kaip pati sakau, ne valgau, o ėdu – žmonės stebisi, kur man tiek telpa“, – kikena Natalija.

„Joe Black Photography“ nuotr./Natalija Bunkė
„Joe Black Photography“ nuotr./Natalija Bunkė

Pastaruoju metu ji sako jaučianti silpnybę konservuotiems pomidorams – jų neva vienu prisėdimu gali suvalgyti kone pusantro litro, valgo ir mamos paruoštus, ir pirktus parduotuvėje. Taip pat neatsispiria mėsos patiekalams, nors, pavyzdžiui, saldumynai Natalijos nevilioja.

„Nors gal dar ir nesu tikro plius dydžio, bet mėgstu iš savęs pasijuokti. Dalinuosi su gerbėjais įrašais socialiniuose tinkluose, viešinu daug gyvenimiškų dalykų – man patinka būti savimi. Sulaukiu ir daug laiškų. Man visos moterys yra gražios, jų neskirstau į liesas ir stambias, svarbiausia – pasitikėjimas savimi“, – 15min kalbėjo Natalija.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Yva“ narės Kristina, Natalija ir Goda naujoje fotosesijoje parodė šventinį įvaizdį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius