Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijaus Veklenko ir Ingos Jankauskaitės dainos premjera: netikėtas duetas gimė po vieno skambučio

Trečiadienį, 15min studijoje lankėsi Jurijus Veklenko, kuris pristatė pirmą dainą, išleistą po pergalės Lietuvos „Eurovizijos“ atrankoje. Gerbėjams jis paruošė staigmeną – premjeroje klausytojai išgirdo netikėtą Ingos Jankauskaitės ir Jurijaus duetą.
15min studijoje - Jurijus Veklenko
15min studijoje – Jurijus Veklenko / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Pastarosios savaitės atlikėjui buvo kaip niekada įtemptos – įvairios repeticijos ir pasiruošimas didžiajam „Eurovizijos“ dainų konkursui reikalauja itin daug pastangų ir laiko. Tačiau Jurijus Veklenko rado laiko savo įtemptame darbų grafike ir įrašė naują dainą „Skirtingi pasauliai“ kartu su žaviąja Inga Jaunkauskaite.

„Daina su Inga buvo stebuklas, kuris nukrito iš giedro dangaus, sulaukęs skambučio, kad Inga kviečia įrašyti dainą kartu net aiktelėjau. Gerbiu ir gėriuosi ja, kaip žmogumi ir atlikėja. Daina, kurią teko įrašinėti yra būnet tai! Du skirtingi pasauliai, dvi kartos suėjusios į vieną, kai laikas nesvarbu ir ryšys tarp žmonių yra tai, kas laiko visą pasaulį“, – džiaugiasi Jurijus.

15min studijoje atlikėjas pasakojo apie netikėtai užgimusį duetą ir ką tik iškeptą kūrinį. Taip pat žiūrovams atskleidė, kaip sekasi ruoštis didžiajai „Eurovizijos“ scenai.

VIDEO: Jurijaus Veklenko dainos premjera: išgirsite netikėtą duetą su Inga Jankauskaite

Atlikėjui Jurijui Veklenko „Eurovizijos“ scena – ne naujiena. Jis net du kartus atstovavo Lietuvai kaip pritariantysis vokalistas, o jo pasirodymas Austrijoje prieš kelerius metus tapo apkalbų objektu visoje Europoje – jis buvo vienas iš tų vaikinų, kuris Vaidui Baumilai ir Monikai Linkytei atliekant dainą „This time“, pasibučiavo prieš tūkstantinę auditoriją su kitu vaikinu.

Ne ką mažiau kalbų ir diskusijų sukėlė Gyčio Ivanausko-Lolitos Zero pasirodymas „Eurovizijoje“. Vis dėlto tik retas žino, kad būtent Jurijus Veklenko buvo pagrindinis Lolitos vokalas.

Vis dėlto šiemet išsipildė didžiausia Jurijaus svajonė – jis kartu su sau labai artima daina bandys užkariauti Europą Tel Avive.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius