-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 pagrindinės vienišų moterų klaidos

Visos moterys ieško to idealaus vienintelio, savo gyvenimo vyro, svajoja apie santuoką, trokšta mylėti ir būti mylimos, tačiau visa tai gali priversti moteris klysti.
Nuoga moteris
Moteris / Photos.com

Per didelis spaudimas

Kai kurios moterys pačios to nenorėdamos gali užvaldyti vyrą. Neskubinkite įvykių, juk nenorite jo išgąsdinti. Nekalbėkite apie santuoką ir vaikus pirmuosius šešis mėnesius.

Per daug bendravimo

Neskambkite ir nerašinėkite per daug tekstinių žinučių. Nors manote, jog dovanoti jam dovanas nėra blogai ir netgi miela, taip galite jį išgąsdinti. Juk jūs nenorite, jog jis manytų, kad jį persekiojate.

Nesakykite jam, kad esate sielos draugai

Iš karto tokiais žodžiais sunaikinsite jo susidomėjimą jumis. Jis pamanys, jog jo dar net nepažįstate ir esate šiek pamišusi. Neparodykite, kad laikote jį tobulu visomis šio žodžio prasmėmis.

Nepasakykite žodžio iš „M“ raidės per greitai

Moterys žodį iš raidės M dažniausiai pasako per greitai, jau santykių pradžioje. Vyrus tai tikrai be proto gąsdina. Geriau nedarykite to pirma, jis tai pasakys jam tinkamu metu. Vyrai visose situacijose mėgsta pirmauti.

Nekontroliuokite jo

Vyrai negali pakęsti, kai juos kas nors kontroliuoja, netgi motinos. Jei jūs pradėsite jį kontroliuoti, vadinasi, jaučiatės nesaugi. Nedarykite to, kitaip jis tikrai pabėgs nuo jūsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius