-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Tapino sekėjus feisbuke glumina statusas „vienišas“: nejau žinomų žurnalistų šeimą ištiko krizė?

Akyliems feisbuko sekėjams ir Andriaus Tapino (41) gerbėjams pro akis nepraslydo keista detalė – žurnalistas savo socialinio puslapio paskyroje yra paskelbęs esantis „vienišas“. Visgi pats laidų vedėjas, romanų autorius šia tema kalbėti atsisako – neneigia, bet ir netvirtina, kad jo ir „Infodienos“ vedėjos Rasos Tapinienės (41) santuoka išgyvena krizę.
Andrius Tapinas su žmona Rasa
Andrius Tapinas su žmona Rasa / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

15min pasiekė skaitytojo laiškas – ar kartais neiširo viena garsiausių Lietuvoje žurnalistų porų – Andrius ir Rasa Tapinai.

Andriaus Tapino feisbuko paskyroje matyti, kad savo santykių statusą jis šiuo metu yra įvardijęs kaip „vienišas“.

15min susisiekus su pačiu žurnalistu, jis kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą atsisakė.

„Turiu tokį įprotį, kad asmeninių dalykų nekomentuoju. To visą laiką laikiausi, nelabai kas pasikeis ir dabar“, – 15min sakė A.Tapinas.

Paklaustas, apie statusą, kurį visi mato jo feisbuko anketoje, Andrius sakė: „Kas mato, tas mato. Žinokit tikrai nekomentuoju asmeninių dalykų – nei gerų, nei blogų, nei neutralių.“

2001 rugpjūtį Škotijoje susituokę Andrius ir Rasa Tapinai šiuo metu skaičiuoja 17 metų santuokoje. Susisiekti su Rasa 15min nepavyko.

Anksčiau R.Tapinienė yra pasakojusi, jog ji su Andriumi susipažino darbe. Tuo metu ji turėjo širdies draugą, su kuriuo planavo vestuves, o Andrius – žmoną.

„Andrius sakė įsižiūrėjęs mane dar tada, kai šmėžavau eteryje kaip sporto žinių vedėja, – buvo ir toks etapas. Iš pirmo žvilgsnio jis atrodė arogantiškas, padebesiais skrajojantis savimyla. Ir dar vedęs, o tai man yra visiškas tabu. Nežinau, kiek taip žaidėme katę ir pelę, bet kai Andrius ryžtingai išsikraustė iš namų ir pradėjo mane spausti pasielgti taip pat, pasijutau tarsi ištikta šoko. Išėjau iš namų, į kuriuos savo rankomis buvau įmūrijusi ne vieną plytą tikrąja to žodžio prasme. Ir likome mudu dviese su Andriumi savo išsinuomotuose butuose prieš pasaulį, kuris kraipė galvą nesuprasdamas, kas čia dabar ką tik įvyko...“ – apie pažintį su Andriumi žurnale „Moteris“ yra pasakojus Rasa Tapinienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius