Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė Paškevičiūtė pagaliau atskleidė prieš kelis mėnesius gimusio sūnaus vardą

Iš viešumos pasitraukusi buvusi televizijos laidų vedėja, projektų vadovė Aistė Paškevičiūtė niekada nebuvo linkusi atvirauti apie savo asmeninį gyvenimą, tačiau aplankius didžiulei laimei – susilaukus antrojo vaiko, moteris vis dažniau praveria duris į motinystės pasaulį. Taip ji atskleidė ir naujagimio vardą.
Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pasirinkimą A.Paškevičiūtė atskleidė feisbuke, pasidalijusi jaukia istorija apie savo naujagimį. Paaiškėjo, kad buvusi laidų vedėja savo sūnui suteikė hebrajų kilmės vardą – pavadino Juozu.

„Man reikia rašyti. Bet negaliu rašyti, kai šąla kojos. Šiltos kojinės yra kambary, kur miega keturmetis ir škotų seteris. Negaliu rizikuoti jų pažadinti, nes tada negalėsiu rašyti.

Gerai, kad mano pėdos siauros ir galiu pasiskolinti Juozuko kojinę. Jis miega šalia manęs, o antra kojinė įsisukus kažkur jo kaldroje. Negaliu ieškoti ir rizikuoti pažadinti, nes jis pabus ir negalėsiu rašyti.

Kol dariau nuotrauką ir rašiau postą, Juozas pabudo, ir šiandien vėl nieko nespėjau. Tik užsidėti vieną naujagimio kojinę“, – rašė Aistė.

Apie pasaulį išvydusį naują šeimos narį gegužės pabaigoje socialiniame tinkle „Facebook“ prasitarė pati Aistė. Čia ji pasidalijo ir mintimis apie malonius pokyčius, atsiradusius praėjus kuriam laikui po gimdymo.

„Šiandien man yra didi diena todėl, kad pagaliau, pirmą kartą po gimdymo, įtilpau į vienus iš priešnėštuminių džinsų.

Nesvarbu, kad užtrauktukas užsisega tik atsigulus ant nugaros. Ir kad atsitūpti anei pasilenkti negaliu, nes saga išplyš. Ir kad šiaip tie džinsai man visuomet gerokai per laisvi būdavo....

Bet aš į juos vėl telpu!

Ir po +25 kilogramų bei metų laiko nešiojant vienintelius treningus ir vyro bliuzonus, tai yra tiesiog nuostabu“, – rašė A.Paškevičiūtė.

Kadangi Aistė nusprendė pasitraukti iš viešumos ir neatvirauti apie savo asmeninį gyvenimą, ji neatskleidžia nei kūdikio lyties, nei jo tėčio.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Aistė Paškevičiūtė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Aistė Paškevičiūtė

Kad A.Paškevičiūtė laukiasi antros atžalos, paaiškėjo 2018-ųjų gruodį. Tąkart moteris apsilankė „Žinių radijuje“, Beatos Tiškevič laidoje „Pasimatymai“, kurioje kalbėjo apie savo vidinius virsmus, praėjusį gyvenimo etapą televizijoje. Jau senokai viešumoje matyta moteris čia pasirodė suapvalėjusiu pilvuku, kuris aiškiai išdavė, jog Aistė laukiasi vaikelio.

LPP nuotr./Aistė Paškevičiūtė
LPP nuotr./Aistė Paškevičiūtė

15min primena, kad Aistė Paškevičiūtė anksčiau asistavo Marijonui Mikutavičiui laidoje „Taip arba ne“, kartu su kolega Džiugu Siaurusaičiu vedė laidą „Skylė sienoje“. Taip pat tokias laidas kaip „Greiti ir įsiutusios“ , „Paparacai.lt“. Moteris buvo laidų „Šok su manimi“ ir „Rožių kerai“ dalyvė.

A.Paškevičiūtė taip pat augina 2015-aisiais gimusį sūnų., jo susilaukė su tuometiniu vyru Lauru Stankevičiumi.

2018 metų sausį Vilniaus apylinkės teismas nutraukė Aistės ir jos tuometinio vyro Lauro Stankevičiaus santuoką. Pora skyrėsi bendru sutarimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius