Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nidoje susižadėjo aktorė, dainininkė A.Lukaitė ir stiliaus žinovas P.Stumbra

Žinoma aktorė, dainininkė, įvairių televizijos projektų dalyvė Austėja Lukaitė ir stiliaus žinovas, vyriškų drabužių parduotuvės „Suitsupply“ pardavimo ir rinkodaros vadovas Paulius Stumbra artimuosius ir bičiulius neseniai pradžiugino žinia apie savo sužadėtuves.
Paulius Stumbra, Austėja Lukaitė
Paulius Stumbra, Austėja Lukaitė / Dariaus Kučio, 15min nuotr.

Pora susižadėjo paplūdimyje.

Kiek anksčiau šį mėnesį Paulius Stumbra instagramo paskyroje pasidalijo Nidoje daryta savo ir mylimosios Austėjos Lukaitės asmenuke, kurioje spindi ant merginos piršto užmautas sužadėtuvių žiedas.

Pamatę šią nuotrauką bičiuliai porai negailėjo nuoširdžiausių sveikinimų.

15min primena, kad ketvirtadienį mylimieji lankėsi juvelyrikos salono „De Ribas Jewellery“ gimtadienio šventėje. Neseniai išplatintame pranešime spaudai Paulius prasitarė, kad šioje parduotuvėje buvo įsigytas ir Austėjai dovanotas sužadėtuvių žiedas.

Besilinksmindami vakarėlyje sužadėtiniai spėjo pasidairyti ir į vestuvinius žiedus. Pirminis poreikis, anot jų, kad derėtų prie Austėjos jau nešiojamo sužadėtuvių žiedo.

Paulius teigė, kad žiedą rinko kartu su salono šeimininko pagalba. „Pasitikiu savo skoniu, dar labiau pasitikiu Patriko skoniu, tad rinkti šį papuošalą buvo vienas malonumas, net neabejojau, kad jis patiks Austėjai“, – užtikrintai ir su mylinčia šypsena veide pasakojo Paulius.

Austėja ir Paulius romantiškus jausmus puoselėja ilgiau nei metus.

A.Lukaitė yra žinoma iš spektaklių, filmų, serialų, taip pat yra dalyvavusi televizijos projektuose „Šok su žvaigžde“ ir „X faktorius. Žvaigždės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius