Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Marius Repšys meistriškai įsikūnijo į Egidijų Dragūną-Selą

Realybės šou „Aš – superhitas“ šeštadienio vakarą vėl džiugina muzikos gerbėjus. Antroje išlikimo kovoje su šou atsisveikins dar vienas dalyvis. Televizijos žiūrovų tiesioginėje transliacijoje laukė ne viena staigmena, o daugiausiai juoko ir aplodismentų pelnė vieno iš projekto vedėjų, aktoriaus Mariaus Repšio meistriška dainininko Egidijaus Dragūno-Selo parodija. 
Marius Repšys
Marius Repšys / Ruslano Kondratjevo nuotr.

„Man jo pasirodymas patiko. Jis pasirodė taip, kad norėjosi verkti. Ir aš verkiau. Aš norėčiau tave pabučiuoti, bet aš ne toks...“, – į skandalais garsėjantį atlikėją įsikūnijęs M.Repšys komentavo realybės šou dalyvio, operos solisto Kasparo pasirodymą.

Aktorius M.Repšys į E.Dragūną buvo panašus ne tik savo išvaizda, bet ir kalbėjimo bei elgesio manieromis. Jis meistriškai atkartojo žinomo atlikėjo kalbėseną.

Ruslano Kondratjevo nuotr./Marius Repšys, Indrė Morkūnienė
Ruslano Kondratjevo nuotr./Marius Repšys, Indrė Morkūnienė

„Kaip padaryti, kad tave bobos mylėtų? Reikia visų pirmą sportuoti, muay thai lankyti, sporto salę lankyti, ir labai daug skaityti. Aš perskaičiau labai daug knygų, bet mano mėgstamiausia knyga dar neparašyta. Man patiko, kai jis žiūrėjo kaip žvėris. Jo akyse aš mačiau tigrą norinti suėsti gazelę. Bet jam nepavyko“, – toliau komentuodamas kitų dalyvių pasirodymus tęsė E.Dragūną parodijuojantis aktorius.

Antroje realybės šou išlikimo kovoje ant karštųjų kėdžių sėdi du vienas už kitą talentingesni dalyviai. Pliusų–minusų vakare sulaukęs daugiausiai dalyvių kritikos, pirmąją kėdę užėmė rokeris Mindaugas, o kas užims antrąjį kėdę, tiesioginės transliacijos metu nuspręs daugiausiai pliusų surinkęs Nerijus.

Ruslano Kondratjevo nuotr./Marius Repšys
Ruslano Kondratjevo nuotr./Marius Repšys

Tiesioginės transliacijos pabaigoje paaiškės, kuris dalyvis neteks galimybės kovoti dėl pripažinimo, šlovės ir pagrindinio prizo, net 10 tūkstančių eurų, kuriuos dovanoja verslo ir kultūros parkas „Gariūnai“, bei privalės nedelsiant palikti realybės šou patalpas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius