-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antro vaiko besilaukianti Julija Žižė: „Kai sužinojau, kas gims, ištiko šokas“

Apie tai, kad svajoja turėti dar didesnį būrį vaikų prabilo antru laukimu besimėgaujanti žinoma dizainerė, dabar ir švenčių dekoro specialistė Julija Žižė.
Julija Žižė su dukra Lėja
Julija Žižė su dukra Lėja / Sauliaus Jermolajevo nuotr.

„Kai gydytoja pasakė, kad laukiamės mergaitės, mane ištiko šokas. Pradėjau raudoti balsu. Jokiose svajonėse negalėjau įsivaizduoti, kad būsiu dviejų mergaičių mama“, – apie netikėtai užplūdusią euforiją pasakoja Julija Žižė, kuri tikina, kad abu su vyru tikėjo, jog šį kartą laukiasi berniuko.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dizainerė Julija Žižė su fotografu Laurynu Žižiu laukiasi antro vaiko

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Julija Žižė su dukra
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Julija Žižė su dukra

Juliją Žižę gėlių apsupty ir dukrelės Lėjos kompanijoje laidos filmavimo komanda aplankė pačiame darbų įkarštyje – įsibėgėjus fotosesijai, kurioje moteris nutarė įamžinti antrojo vaikelio laukimą ir naujos veiklos kontūrus.

Moteris neslepia, kad naujas laukimas įkvėpė naujiems darbams. „Noriu kurti tik tai, kas man patinka, yra moteriška, gaivu, gražu. Todėl nauja mano veikla „OTILEA Decor“ bus skirta šventinės aprangos kūrimui ir švenčių dekorui gėlėmis“ – apie įkvėpimus pasakoja dvejų metukų Lėjos ir dar pilvelyje gyvenančios Otilijos mama.

Sauliaus Jermolajevo nuotr./Julija Žižė ir Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Sauliaus Jermolajevo nuotr./Julija Žižė ir Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

„Jaudinantis mamų, dviejų besilaukiančių moterų susitikimas mane labai įkvėpė. Siužeto filmavimas buvo labai emocionalus ne tik dėl to, kad aplink buvo labai daug grožio ir moteriškumo, bet ir dėl to, kad jame įamžintos ne tik mes su Julija, bet ir dvi širdelės, kurios dar tik laukia atėjimo į šį pasaulį“, – filmavimą prisimena TV3 laidos „Mamyčių klubas“ vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Taip pat šio sekmadienio laidoje – akušerės Ievos Girdvainienės konsultacijos, ką daryti kai naujagimį kamuoja pilvo diegliukai, supermažylis Motiejus ir patarimai, kaip skalbti kūdikių rūbelius, pamario krašto žuvienės pamokos ir paprastas būdas, kaip patiems pasidaryti lavinamąjį žaislą kūdikiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius