Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Asta Pilypaitė ryžosi permainoms – prisiaugino kasas: „Dabar mano plaukai panašūs į dukrų“

Artėjantis vasaros sezonas – puiki proga ne tik pailsėti, bet ir nustebinti aplinkinius išvaizdos pokyčiais. Būtent jiems ryžosi ir atlikėja Asta Pilypaitė, nusprendusi įgyvendinti ilgai brandintą troškimą ir prisiauginti kasas. Nauja šukuosena ji labai džiaugiasi – taip patogiau ir gražiau, o ir komplimentų moteris jau spėjo susilaukti.
Asta Pilypaitė ryžosi permainoms – prisiaugino kasas
Asta Pilypaitė ryžosi permainoms – prisiaugino kasas / Viganto Ovadnevo ir Gintarės Eimantaitės nuotr.

Asta 15min atskleidė, kad imtis tokių šukuosenos pokyčių nutarė tiek dėl gražesnės išvaizdos, tiek praktiniais sumetimais. Jai plaukų priauginimo procedūrą atliko Gintarė Eimantaitė.

„Artėja vasara, tiksliau, galima sakyti, jau atėjo, o kartu ir koncertinis sezonas, tai pasiruošiau jam. Taip patogiau, taip gražiau, taip puošniau“, – kalbėjo A.Pilypaitė.

Kad reikėtų tokių permainų, Asta prisipažino galvojusi jau kur kas seniau. Ji visada norėjo ilgesnių plaukų, tačiau natūraliu būdu išgauti atitinkamo rezultato nepavykdavo, tad prieš koncertus segdavosi tresus.

Gintarės Eimantaitės nuotr./Gintarė Eimantaitė ir Asta Pilypaitė
Gintarės Eimantaitės nuotr./Gintarė Eimantaitė ir Asta Pilypaitė

„Savo norimo ilgio natūraliai vis neužaugindavau, nes tai pakirpdavau, tai dar kažką padarydavau plaukams, ir niekaip to rezultato nepasiekdavau. Ir iš tikrųjų prigimtinai aš neturiu ilgų plaukų, tai tiesiog norėjosi pasipuošti“, – 15min sakė A.Pilypaitė.

Atlikėja nauja šukuosena džiaugiasi dar vos kelias dienas, tad nors kol kas nespėjo susilaukti smalsių žvilgsnių gatvėje, jau gavo komplimentų iš vaikų. Asta juokiasi – dabar ji savo šukuoseną jau turi su kuo palyginti.

„Nusiunčiau nuotraukas vaikams, tai sakė, kad labai gražu. Dabar mano plaukai panašus į dukrų plaukus“, – šyptelėjo A.Pilypaitė.

Asta pasakojo, kad tai toli gražu ne pirmasis jos šukuosenos eksperimentas. Vis dėlto šį laiko tikrai pavykusiu, priešingai nei kai kuriuos ankstesnius.

Astos Pilypaitės pokyčiai – galerijoje:

„Su plaukais eksperimentuoju nedažnai, bet pabandžiau paeksperimentuoti visai neseniai – žiemą. Nusikirpau kirpčius ir gerokai pasitrumpinau plaukus. Tai buvo labai ryžtingas mano sprendimas, bet, sakyčiau, jis man nepasiteisino, aš likau nepatenkinta. O dabar esu patenkinta, nes pasikeitimas į šitą pusę man patinka labiau nei plaukų trumpinimas“, – nauja šukuosena džiaugėsi A.Pilypaitė.

Pasiteiravus, ar artimiausiu metu neplanuoja daugiau išvaizdos pokyčių, pavyzdžiui, pasikeisti plaukų spalvą, Asta patikino, kad su ja taip pat buvo eksperimentavusi ne kartą. Vis dėlto ji nutarė likti prie dabartinės.

„Jau daug kartų esu keitusi ir vis tiek grįždavau prie senos. Tokia mano plaukų spalva, panaši kaip dabartinė, ir yra iš prigimties – šokoladinė. Kiek aš bandžiau ir kiek girdžiu iš šono, ji man labiausiai tinka, tai kol kas likau prie jos“, – 15min pasakojo A.Pilypaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gintarė Karaliūnaitė pasiryžo kardinaliems išvaizdos pokyčiams: prisiaugino ilgus plaukus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius