Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atostogų nuotrauka iš Las Vegaso pasidalinusi Evelina Young sulaukė komplimentų dėl tobulos figūros

Kai Lietuvoje moterys savo maudymosi kostiumėliais puikuotis galės dar tikrai negreit, Amerikoje gyvenanti Evelina Anusauskaitė-Young šiltąjį sezoną jau atidarė. Su vyru Adamu Las Vegase atostogavusi dainininkė mėgavosi karšta saule, baseinu ir pagaliau pasitaikiusia galimybe išlįsti iš storesnių drabužių.
Evelina Young
Evelina Young / Asmeninio albumo nuotr.

Nuolat darbų sūkuryje gyvenantys Evelina ir Adamas Young, tik radę laisvo laiko nuvyko trumpų atostogų į Las Vegasą.

„Čia garantuotas puikus oras, nuostabūs viešbučiai pilni atrakcijų, vienos geriausių šou programų pasaulyje – tik norėk pamatyti“, – 15min šypsojosi Evelina Young.

Pora dalį laiko leido ir tiesiog ilsėdamiesi prie baseino. Čia su maudymosi kostiumėliu įsiamžinusi Evelina internete sulaukė daugybės pagyrų dėl tobulos savo figūros.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jurgos Anusauskienės nuotrauka iš Ispanijos apstulbino draugus: 46-erių moters figūra atima žadą

Asmeninio albumo nuotr./Evelina Young
Asmeninio albumo nuotr./Evelina Young

Tiesa, dainininkė prisipažino, kad saulės voniose maudytis ne itin mėgstanti. „Saugau odą. Kažkada Adamo darbe sutikau modelį Heidi Klum. Ji atrodė be galo įspūdingai. Ir viena iš jos taisyklių yra saugoti odą nuo saulės. Na, aš ne manekenė, bet bent tiek galiu dėl odos padaryti“, – šypsojosi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Evelina Young
Asmeninio albumo nuotr./Evelina Young

Tačiau kai poilsiauja prie jūros ar prie baseino, kaip ir visos moterys, maudymosi kostiumėlį išsirenka kruopščiai.

„Maudymosi kostiumėliams silpnybės neturiu, kadangi saugau odą. Bet tuos, kuriuos įsigiju, renkuosi ilgai ir iš lėto. Noriu, kad ilgai tarnautų tiek kokybės, tiek stiliaus atžvilgiu. Todėl kiek jų turiu – visi ganėtinai skirtingi. Labiausiai mėgstu tokius, kurie ir gražiai atrodo, ir yra patogūs maudytis.Vientisi man atrodo labai moteriškai ir patraukliai“, – pasakojo Evelina Young.

Šįkart kelionėje ji vėlkėjo bikinį iš „Beachboutique“, kuris atidengė ir naująjį Evelinos „papuošalą“ – sausio pabaigoje ant nugaros pasidarytą tatuiruotę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Evelina Young pasipuošė dviem tatuiruotėmis: „Draugai juokavo, kad niekada nepasidarysiu“

„Tai yra man labai patikusi ir motyvuojanti frazė lotynų kalba. Tačiau nors ir neslėpiu jos, neskubu dalintis reikšme, – yra sakiusi Evelina. – Man tatuiruotės nėra tiek kūno puošmena, kiek brangūs ar reikšmingi simboliai, kuriuos noriu visada turėti su savimi. Niekada nesidėčiau kažko, kas neturėtų man ypatingai stiprios prasmės. O šias vietas dažnai matysiu pati.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius