Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Baiba tapo savo šokių partnerio Vadimo Šuško pavaldine

Likusią vasarą LNK šokių projekto dalyviai dainininkė, vokalo virtuozė Baiba Skurstenė ir Vadimas Šuško nusprendė praleisti kartu.
Baiba tapo savo šokių partnerio Vadimo Šuško pavaldine.
Baiba tapo savo šokių partnerio Vadimo Šuško pavaldine. / LNK nuotr.

Vadimas Šuško tapo vaikų vasaros stovyklos „Ignalina“ direktoriumi ir pakvietė Baibą vadovauti vienam iš būrių. Taip pora visą likusią vasarą galės kartu repetuoti Aukštaitijos miškų ir ežerų apsupty. Riudenį juodu pasirodys kartu ant parketo LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“.

„Nors aš stovykloje jau keturios dienos, bet dar nespėjome su Vadimu pašokti. Labai daug veiklos“, – šypsosi Baiba. Ji trylikamečių būrį moko dainuoti, veda makiažo pamokas ir vandens aerobiką.

Paklausta, kodėl sutiko tapti Vadimo pavaldine ir vadovauti vienam iš būrių, Baiba sakė: „Faina su vaikais dirbti. Labai myliu vaikus. Mano būrys čia pats šauniausias. Turiu 30 auklėtinių, vos spėju suktis“, – kvatojosi Baiba.

„Tikiuosi, kad užteks laiko šokiams. Jei ne, teks improvizuoti tiesioginiame eteryje“, – puikios vasariškos nuotaikos Ignalinos miškuose neslėpė Baiba Skurstenė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius