-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balso traumą patyrusi Jazzu išvyko gydytis į Berlyną: operacijos neprireikė

Justei Arlauskaitei-Jazzu vasaros viduryje buvo diagnozuota balso klosčių trauma, po kurios atlikėja buvo priversta laikytis tylos režimo. Ir nors po kone mėnesio nekalbėjimo buvo matomas ženklus pagerėjimas, siekiant pagerinti sveikatą Jazzu turėjo išvykti gydytis į užsienį.
Jazzu koncerto akimirka
Jazzu koncerto akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šiuo metu atlikėja yra Berlyne, kur jai buvo atlikta, kaip 15min teigė atlikėjos vadybininkas Lauras Lučiūnas, išties neįprasta procedūra. Vis dėlto, jo teigimu, operacijos pavyko išvengti.

„Labai džiaugiamės, nes operacijos neprireikė. Tai yra pasaulyje visiškai normali praktika, tokia procedūra dainininkams nuolat atlieka. Jokios tragedijos“, – 15min sakė L.Lučiūnas.

Anot vadybininko, jai šiuo metu sudaryta reabilitacinė programa, tačiau balso stygos nėra pažeistos, tad planuojama per kelias savaites galutinai atsistoti ant kojų.

„Daktaras laimingas, kad operacijos nereikės daryti (juokiasi). Dabar kelios savaitės tylos ir nebereikės ilgam sukti galvos“, – džiaugėsi L.Lučiūnas.

Apie savo sveikatos būklę pasisakė ir J.Arlauskaitė-Jazzu.

„Man buvo atliktos procedūros, po kurių ir vėl lauks trys savaitės visiškos tylos. Ši reabilitacija yra reikalinga, kad ateityje išvengčiau tokių situacijų, su kokiomis susidūriau šiais metais. Žinau, kad mano balsas bus geros formos.

Tai panašu į profesionalaus sportininko traumą, kuri iki galo neišgydyta paskui vis primena apie save. O juk gyvename ne vieną dieną. Reikia pasirūpinti savimi ir savo profesiniu keliu, kad galėtume ir toliau keistis pozityvia energija, muzika, kūryba“, – pasakoja dainininkė.

Ketvirtadienio popietę žinoma atlikėja taip pat savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo žinute. Ji visiems gerbėjams ir artimiems draugams pranešė, kad kurį laikas su ja bus galima susisiekti tik žinutėmis. Šiuo metu balso stygas užsienyje besigydanti Jazzu prašė dėl skubių reikalų kreiptis į jai brangius žmones.

„Sveiki! Mėnesį būsiu pasiekiama SMS, „messenger“ ir paštu, neskambinkit ir neieškokit. Rašykit. Retai pasiekiama, bet būsiu. Jei yra kokių urgent reikalų, skambinkit mano vadybininkui Laurui arba mano vyrui Donatui. Ačiū, myliu ir susitiksim už mėnesio“, – feisbuke rašė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po mėnesio tylos atsigavusi Jazzu: „Baisiausias gyvenime dalykas yra jaustis nereikalingai“

VIDEO: Balsą praradusi Jazzu: „Tai buvo psichologiškai labai sunkus laikas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius