-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bankrutavusio R.Javtoko restorano vietoje išdygo E.Dragūno virtuvė: krepšininko likimo nebijo

Skandalingasis atlikėjas Egidijus Dragūnas-SEL gyvenime verčia naują puslapį, į kurį įsirašo ir nauja veiklos sritis – virtuvė. Nors pats atlikėjas sako jokiu būdu joje nesisusuksiąs ir tą paliksiąs profesionalams, jis drauge teigia laikantis save šeštadienį atsidarančio restorano „Ketch up“ dalimi. Taip pat garsenybės negąsdina ir mintis, jog žvaigždžių restoranams iki šiol ilgai išsilaikyti sekėsi nekaip.
„Ketch up“, Egidijus Dragūnas
„Ketch up“, Egidijus Dragūnas / Asmeninio albumo ir Luko Griciaus nuotr.

Naujienas dainininkas pranešė socialiniuose tinkluose. „Nuveiktas didelis darbas, jūs galite matyti nuotraukose, kur yra „Ketch up“ meniu. Jis atsidaro Vilniaus gatvėje, Vilniuje“, – pranešė E.Dragūnas.

Kaip teigė jis, restoranas orientuojasi į gero, kokybiško maisto mėgėjus. „Tiems, kas prisižiūri save, tiems, kas mėgsta gerai atrodyti, gerai jaustis, nes vis dėlto maistas tiesiogiai daro įtaką mūsų nuotaikai, savijautai“, – kalbėjo atlikėjas.

Tam, kad kokybė būtų išlaikyta, E.Dragūnas surinkęs profesionalų komandą. Pats sako liksiąs ten, kur jam sekasi geriausiai – muzikoje.

„Ateikite, įvertinkite, valgykite, būkite laimingi ir sveiki“, – jau į rytoj atsidarysiantį restoraną kvietė jis.

15min susisiekė ir su pačiu atlikėju, kuris iš pradžių buvo linkęs nedaugžodžiauti. „Man nereikia reklamos, mano darbas šneka pats už save“, – sakė jis ir pridūrė esąs tik dalis komandos, kuri ir užsiims pagrindine veikla.

Nors prieš tai Vilniaus centre esančioje vietoje buvo Robertui Javtokui priklausantis restoranas, kurį ištiko liūdnas likimas, E.Dragūnas dėl to sau nė kiek nesuka galvos.

„Yra daug pavyzdžių, kaip žvaigždės atidarinėja restoranus, futbolininkai uždirba milijonus ir po to daug pralošia. O mano muzika neužsidarė daug metų, todėl manau, kad restoranas irgi neužsidarys, nes viskas sugalvota su meile“, – kalbėjo jis.

Pats atlikėjas tikino esąs didelis gero maisto mėgėjas. Būtent dėl to jis besistengiantis šią kultūrą atnešti į Lietuvą. „Kartais žmonės nespėja pagalvoti, kaip jiems sveikai pasimaitinti, nespėja pasigaminti ar pagalvoti, kur valgo. Tai čia bus pagalvota“, – sakė E.Dragūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius