Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Beata Nicholson pagimdė ketvirtą vaiką: „Kvepia dangumi ir laime“

Kulinarinių laidų vedėjos, knygų autorės Beatos Nicholson (39) šeimoje – džiugios nuotaikos. Drauge su vyru, verslininku Tomu Nicholsonu juos vėl aplankė gandrai – pora susilaukė ketvirto vaiko, Nicholsonų šeimoje gimė berniukas.
Beata Nicholson su vyru Tomu ir vaikais
Beata Nicholson su vyru Tomu ir vaikais / Asmeninio albumo nuotr.

„Mes turim brolį! 2 dienų šviežumo, kvepia dangumi ir laime, vadinsim Daniel. Danukas jau namie, o čia pirma bendra nuotrauka su gimine. Norim džiaugtis ir pažindintis, ir būti laimės burbule“, – pasidalinusi pirma, vos prieš porą dienų gimusio sūnaus nuotrauka rašė Beata.

Ketvirta Nicholsonų atžala gimė nepraėjus nė dvejiems metams po to, kai pasaulį išvydo trečias poros vaikas, sūnus Harrisonas.

Jau laukdamasi ketvirtojo Beata neslėpė girdėjusių visokių nuomonių. Ne vienas esą stebėjosi jos noru turėti didelę šeimą – juk auginti keturis vaikus atima daug laiko, jėgų, o ir milžiniškos kantrybės reikia!

Asmeninio albumo nuotr. /Beata Nicholson su šeima
Asmeninio albumo nuotr. /Beata Nicholson su šeima

Tačiau ji laikėsi savo – su Tomu apie daugiavaikę šeimą jie jau seniai svajojo.

„Visi elgiasi pagal savo patirtį ir taip, kaip jiems atrodo geriausia. Man nebuvo sudėtinga auginti Izabelę ir Jurgį vieną po kito, aš kasdien džiaugiuosi, kad turiu sesę, kuri praktiškai tik vos vos jaunesnė. Hariukas apskritai nuo pradžios buvo desertas, saldainis ir gyvenimas laimės burbule, be to Tomas tikrai augina vaikus su manimi, tad aš galiu ir šeimoje, ir veikloje būti... Taigi ketvirtas vaikas! Taip jutau ir taip norėjau!“ – dar būdama nėščia kalbėjo Beata.

Dar rugpjūčio 31-ąją 39-ąjį gimtadienį paminėjusi Beata 15min pasakojo, kad nors vaikelio laukimas pristabdė kai kuriuos jos planus, tačiau vidinės energijos neatėmė – Beata sako besijaučianti puikiai, o ir ketvirtas nėštumas daug lengvesnis. „Viskas jau paprasčiau, tačiau kuo esu vyresnė – tuo greičiau bėga laikas, vos spėju suktis, nors ir daug daugiau visko veikiu. Nėštumas nėra liga, aš jį priimu natūraliai“, – dar anksčiau sakė ji.

15min primena, kad Nicholsonai trečiojo vaiko susilaukė tik praėjusių metų kovą. Pora augina tris vaikus: dvylikos metų Isabellą Meilę, dešimtmetį Jurgį George'ą ir dar dvejų neturintį Harrisoną.

Beata ir jos išrinktasis, britas Tomas susituokė 2003-iasiais. Tuomet pora atšventė dvejas vestuves: pirmąsias Lietuvoje, o kitas – Jungtinėje Karalystėje, kur jiedu gyveno iki 2013 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius