Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Beatrich raudoną kilimą pravažiavo su riedučiais: „Čia ir taip per daug pompastikos“

Kai vieni eidami ant raudono kilimo savo aprangai negaili šimtų ar net tūkstančių eurų, prie veidrodžio praleidžia valandų valandas, kartais – sunkiai dėlioja žingsnius su itin aukštais aukštakulniais, jaunoji atlikėja Beatrich eina prieš visas nusistovėjusias taisykles. Dainininkė ant M.A.M.A raudono kilimo pasirodė su... riedučiais.
Beatrich
Beatrich / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Net keturiose kategorijose šiemet nominuota itin greitai muzikiniame pasaulyje kylanti Beatrich ant raudonojo M.A.M.A kilimo pasirodė taip, kaip turbūt dar nė vienas Lietuvoje nebuvo sugalvojęs.

Kai visi čia eina lėtu žingsniu, ramiai besišypsantys pozuoja fotografams, Beatrich pralėkė kaip viesulas. Apsirengusi juodas kelnes, žalią švarkelį ir trumpus sportinius marškinėlius ji čia važinėjosi riedučiais.

„Tiesiog pagalvojau: o kodėl ne? Čia ir taip daug pompastikos, visi įpratę matyti sukneles, aukštakulnius... Aš nesu toks žmogus. Aš labiau mėgstu riedučius ir linksmybes“, – šypsodamasi 15min sakė Beatrich.

O riedučius ji valdė tikrai puikiai – greitai važinėjo pirmyn ir atgal, sukosi ratu... „Anksčiau laisvalaikiu dažnai su jais važinėdavau. Po to ėmiau dažnai kristi, teko pristabdyti. Bet čia atėjusi vėl rizikuoju“, – juokėsi ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Beatrich
Luko Balandžio / 15min nuotr./Beatrich

Nors dainininkė nominuota pirmą kartą, tačiau ant M.A.M.A kilimo ji jau – trečią kartą.

„Beje, pirmą kartą buvau pakviesta dainuoti ant šios scenos, kas man ir buvo svarbiausia. Ta mintis, kad turėjau galimybę padainuoti, man buvo dešimt kartų geresnė nei ta, kad buvau nominuota. Aišku, smagu, negaliu meluoti, bet pasirodyti publikai nekantravau labiau“, – 15min kalbėjo Beatrich.

Luko Balandžio / 15min nuotr./M.A.M.A 2017 ceremonija
Luko Balandžio / 15min nuotr./M.A.M.A 2017 ceremonija

O pasirodė ji ir scenoje ne kartą – Beatričė Pundžiūtė laimėjo dvi statulėles: už metų proveržį ir metų dainą „Superstar“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kauną drebino M.A.M.A: į popmuzikos elito gretas įsiveržė Beatrich ir Monique

VIDEO: Beatrich - Superstar
VIDEO: M.A.M.A 2017 apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo svečiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius