Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

D.Bunkumi prisistatantis asmuo toliau kursto aistras: pasisakė ir apie vizitą N.Bunkės namuose

Nors socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel (25) nuo platesnių komentarų skyrybų su sužadėtiniu, verslininku Danieliumi Bunkumi (43) tema kol kas susilaiko, pastarasis, panašu, tylėti nenori. Daugiau nei 100 tūkstančių narių turinčiame platformos „Discord“ serveryje žinutes ir toliau rašo juo prisistatantis asmuo. Šįsyk jis atskleidė dar daugiau skandalingai nutrūkusių sužadėtuvių detalių, o pati Viktorija atšovė – jei tai tęsis toliau, prabils ir ji.
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

„Nemeluosiu. Man tai yra skaudžiausias gyvenimo etapas per 43 metus. Beprotiškai skaudus, kurio nelinkėčiau niekam. Dvigubą dviejų pačių artimiausių žmonių išdavystę yra tikrai sunku pakelti“, – ketvirtadienio vakarą platformos „Discord“ serveryje „Pletkai“ vėl rašė „Bunkumi“ pasivadinęs vartotojas.

Be to, jis patikino, kad stengėsi išsaugoti šeimą, tačiau galutinį tašką vis dėlto padėjo pati V.Siegel, neatsižadėjusi išdavystės su jo geriausiu draugu.

„Aš perlipau per save nežmoniškom pastangom, nes supratau, kad didesnės vertybės kaip Viktorija ir Nicole gyvenime neturėsiu ir negaliu jų prarasti. Atleidau ir daviau antrą šansą žmogui, kurį be proto myliu. Bet ir šį šansą ji paniekino ir tęsė santykius toliau su žmogumi, kuris ilgą laiką man buvo artimesnis už brolį. Kai vėl tai sužinojau, vis tiek maldavau jos neišeiti, negriauti visko, ką sukūrėme per 4 metus, ir negriauti Nicoles ir mano gyvenimų. Ji išėjo. Ir man tai yra skaudžiausia gyvenimo patirtis, su kuria dar vis negaliu susitaikyti, nes be proto jas myliu.

Nekaltinu Viktorijos ir nejaučiu jai jokios neapykantos. Vis dar ją myliu, bet ji pasirinko kitą kelią. Yra žiauriai skaudu ir gaila, kad visas mano gyvenimas, viltys ir pastangos dužo“, – pridūrė jis.

Netrukus Danielius sulaukė ir vienos „Discord“ narės klausimo, ar nemano, kad ir pats yra kaltas dėl santykių griūties. Į jį „Bunkus“ atsakė teigiamai.

„Vieno kalto nebūna. Todėl nepuoliau nieko kaltinti, ieškojau klaidų savyje ir galvojau, kaip jas išspręsti ir sugrąžinti mūsų santykius ir meilę“, – rašė „Discord“ narys „Bunkus“, tačiau paneigė, kad kada nors ir pats buvo neištikimas Viktorijai.

Razauskai Photography nuotr./Viktorijos Siegel ir Danieliaus Bunkaus dukters Nicole krikštynų akimirka
Razauskai Photography nuotr./Viktorijos Siegel ir Danieliaus Bunkaus dukters Nicole krikštynų akimirka

Vienam platformos nariui priminus, kad dar visai neseniai V.Siegel kalbėjo apie meilę savo sužadėtiniui, „Bunkus“ atsakė: „Tuo metu aš irgi negalėjau patikėti tokia išdavyste. Bet ji buvo.“ Vis dėlto pridūrė, kad yra įsitikinęs, jog Viktorija su juo draugavo ne dėl turtų, o dėl to, kad mylėjo.

D.Bunkų neseniai buvo galima pastebėti leidžiantį laiką buvusios žmonos, atlikėjos Natalijos Bunkės namuose – tuo buvo pasidalinta instagrame. Paklaustas apie tai, „Discord“ vartotojas „Bunkus“ atsakė, kad „ji patikima draugė ir gali patarti“.

Tą patį vakarą apie, tikėtina, D.Bunkaus pasisakymus diskusijų platformoje pasisakė ir pati V.Siegel.

„Aš nesuprantu, kam provokuoti mane ir šnekėti tokius dalykus? Jei tai nesiliaus, aš ir netylėsiu. Nes turiu ką pasakyti“, – mįslingą žinutę instagrame paliko Viktorija.

Tikėtina, kad „Bunkumi“ pasivadinęs „Discord“ vartotojas – iš tiesų pats verslininkas. Mat ši anketa turi patvirtintą tapatybę – tai reiškia, kad jis platformos administracijai pateikė save identifikuojančius duomenis. Pirmąją žinutę apie santykių krizę, kur prakalbo apie Viktorijos neištikimybę, jis paliko trečiadienį. Tiesa, „Pletkų“ serveryje „Bunkus“ retkarčiais reikšdavosi dar prieš skyrybų dramą – vis atsakinėdavo į įvairius jo narių klausimus.

Vis dėlto pats verslininkas nuo bet kokių atsakymų susilaiko. Žurnalistams su juo susisiekus, jis paprašė ramybės.

15min jau anksčiau rašė, kad skirtingais keliais suka viena žinomiausių pramogų pasaulio porų – Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus. Apie gyvenimo pokyčius Viktorija paliko įrašą ir instagrame.

D.Bunkus su V.Siegel susipažino 2016 metų vasarą, 2017-ųjų vasario mėnesį jiedu susižadėjo. Sprendimą susituokti pora priėmė kiek ilgiau nei po pusmetį trukusios draugystės. Jųdviejų mažylė pasaulį išvydo 2018 vasarį.

Nicolė Viktorijai – pirmas vaikas. Danieliui Bunkui – antras. Verslininkas turi sūnų, kurio 2011 metų rugpjūtį susilaukė su tuometine žmona, atlikėja Natalija Bunke.

Žinia, kad pora skiriasi, buvo išties labai netikėta. Grįžusi į Lietuvą Viktorija atidarė elektroninę parduotuvę „Dress like VS“, o visai neseniai Danielius įsigijo Vilniuje, Gedimino prospekte, esančią maisto halę „Gastronomas Food Hall“.

Prie jos plėtros turėjo prisidėti ir V.Siegel. Vos prieš savaitę kalbinta moteris džiaugėsi, kad verslai ir bendros idėjos dar labiau suartins šeimą ir padės įsitvirtinti Lietuvoje, į kurią pora prieš kurį laiką sugrįžo iš Kanų.

TAIP PAT SKAITYKITE: D.Bunkus įsigijo maisto halę Vilniaus centre, čia dirbs ir V.Siegel: „Krizė – palankus metas pirkti verslą“

TAIP PAT SKAITYKITE: Į Lietuvą sugrįžusi V.Siegel: apie neturėjimą kam išsiverkti ir pokyčius gyvenant su vyresniu vyru

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius