Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Daina Bilevičiūtė virto undine: fotosesijai prireikė 2,5 metro gėlių uodegos ir 15 kg perlų

„Mano linksmi nuotykiai nesibaigia“, – juokiasi Daina Bilevičiūtė. Nuolat originaliomis fotosesijomis stebinanti vokalo pedagogė ir dainininkė nesustoja – gerbėjams ji pristato dar vieną dozę įspūdingų nuotraukų, jas įamžino Anglijoje, prie Juros periodo kranto esančios Dardl Doro arkos.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / „Rona Media“ nuotr.

Nauja Dainos fotosesija skirta netrukus dienos šviesą išvysiančiam naujo kūrinio „Ach, kodėl?“ vaizdo klipui – čia pat buvo filmuojamas ir jis. Kol kas Deivido Žygo parašytos dainos vaizdo klipas dar tik montuojamas, bet atlikėja jau neabejoja – viskas pavyko puikiai.

„Prieš tai savo dainoje buvau nuoga nuoga, o dabar būsiu ach, kokia gera lady (dama, – liet.)“, – 15min sakė Daina.

„Rona Media“ nuotr./Daina Bilevičiūtė
„Rona Media“ nuotr./Daina Bilevičiūtė

Pasak jos, „Ach, kodėl?“ apdainuojama moteris, kuri laukia vyro, tai linksma vasariška daina apie meilę, apie moterį-undinę ir šimtus skirtingų moters atspalvių.

Būtent todėl fotosesijoje Daina ir nusprendė įkūnyti moterį-undinę, taip pat – kitas vandens būtybes. Esą moteris ir vanduo – visais laikais buvo neatskiriama.

Šiai fotosesijai teko pasiruošti: visą mėnesį Dainai buvo kuriama speciali undinės uodega. Jos ilgis – 2,5 metro ir visą ją dengia daugiau nei tūkstantis gyvų gėlių žiedlapių. Dėl undinės įvaizdžio prireikė ir maždaug 15 kilogramų perlų, kuriais Daina fotosesijos metu papuošė dekoltė.

„Rona Media“ nuotr./Daina Bilevičiūtė
„Rona Media“ nuotr./Daina Bilevičiūtė

„Buvau sugalvojusi, kad jei jau moteris undinė – tai perlai būtini. Man dabar toks perlinis periodas užėjęs – norisi tų perlų nors tu ką. Bet ir daugiau įspūdingų akcentų buvo, pavyzdžiui, 1,5 metro ilgio iš Portugalijos atvežtas rožančius“, – 15min pasakojo ji.

„Rona Media“ nuotr./Daina Bilevičiūtė
„Rona Media“ nuotr./Daina Bilevičiūtė
„Rona Media“ nuotr./Daina Bilevičiūtė
„Rona Media“ nuotr./Daina Bilevičiūtė

Pašnekovė džiaugėsi smagia kūrybine komanda – vizažistės Ramintos Vizbaraitės darbu, „Rona Media“ studijos nuotraukomis, gėlių stilistės Kristinos originalumu kuriant uodegą.

„Komanda jauna, smagi. Reikėjo matyti, kaip jie mane prie tos pakrantės nuvedė – per kalnus, uolas, akmenimis nuleido. Išvykome fotografuoti dar naktį, aš su šlepetėm išvažiavau. Tai kaip man reikėjo ristis ten! Laikė mane, kad nenukrisčiau, o paskui jau – ne paslaptis – keturiom ėjau“, – linksmai prisiminė ji.

Daina sako iki šiol su šypsena veide atsimena frazę, kurią tuomet pasakė. „Viskas, daugiau nebegaliu, kartojau. Karstytis po kalnus tikrai nebuvo labai lengva. O ir oras nors geras buvo, bet jau per karšta. Tačiau vietovė viską atpirko, pasikrovėme gerų emocijų“, – 15min pasakojo Daina.

„Rona Media“ nuotr./Daina Bilevičiūtė
„Rona Media“ nuotr./Daina Bilevičiūtė

Filmuojant klipe jai teko ne kartą persirengti – ir vakarine suknele į vandenį iki kaklo teko bristi, kai virto moterimi-žuvimi, ir moterimi-medūza pabūti. „Moterimi nėra būti lengva, jo susiduria su daug įvairių klausimų, o moterys turi kelias skirtingas puses – jas norėjau atskleisti“, – sakė ji.

Daugiau fotosesijos akimirkų:

TAIP PAT SKAITYKITE: Daina Bilevičiūtė pristato dainą ir intymią fotosesiją: „Jokio fotošopo, grimo – čia esu savimi“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius