-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Mia oficialiai pasikeitė vardą: apie tai galvojo jau ilgą laiką

Atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia oficialiai pasikeitė vardą. 15min susisiekė su žinoma moterimi, kuri patvirtino, kad dabar Mia bus ne tik scenoje, bet ir pase.
Vilija Pilibaitytė-Mia 15min redakcijoje
Vilija Pilibaitytė-Mia 15min redakcijoje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pasiteiravus žinomos moters, ar dabar šalia jos pavardės neliks vardo Vilija, ji tikina, kad iš pagarbos tėvams pirmojo vardo nekeis, jis taps antruoju.

„Vardas Vilija niekur nedings iš mano paso, visų dokumentų. Manęs jau seniai niekas nevadina Vilija, tai kaip ir normalu, kad šį vardą keičiuosi, bet dokumentuose liks ir tėvų suteiktas“, – sako Mia Vilija Pilibaitytė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Dainininkė pasakoja, kad visą gyvenimą visur prisistatydavo kaip Mia. Anot jos, kai kuriems žmonėms net būdavo keista, kad ją kas nors vis dar vadina tikruoju Vilijos vardu.

„Laikui bėgant visi priprato, kad esu Mia, aš pati prisistatau šiuo vardu. Aš turbūt ilgiau esu Mia, nei esu Vilija. Natūraliai aš savęs kitaip ir neįsivaizduoju. Vilijos vardas man visada atrodė kaip pavardė“, – šypsosi atlikėja.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Paklausus Mios, kada oficialiai ją bus galima vadinti nauju vardu, ji sako, kad vardas dar neįsigaliojo teisiškai. Vis tik prisipažįsta, kad iš esmės prie šių pokyčių prisidėjo dokumentai.

„Šiais metais teko pasidaryti naują pasą, todėl natūraliai priversta keisti dokumentus nusprendžiau, kad jau ir pats laikas įgyvendinti seną norą“, – 15min pasakoja Mia.

Atlikėja prisimena, kad Mios sceninis vardas gimė 2003 metais: „Tuo metu visi turėjo slapyvardžius, prodiuseriai paskyrė užduotį susigalvoti ir sau pačiai. Tai įvyko taip seniai, bet Mios vardo gimimą lėmė viena įžymi užsienio aktorė, kurios dukros vardas yra būtent Mia. Pagalvojau, kad nuostabus vardas, dar pasižiūrėjau, ką jis reiškia. Išvertus iš italų kalbos, tai reiškia „sava mama“. Pasiūliau tuometiniam leidėjui, jam atrodė, kad labai gražiai skamba ir gražiai atrodo.“

Tiesa, šiuo metu atlikėjai tenka tvarkytis ne tik formalus dėl vardo, bet ir toliau spręsti teisinius klausimus dėl skyrybų su buvusiu sutuoktiniu Nerijumi Antanavičiumi. Kaip 15min jau rašė, Vilniaus miesto apylinkės teismas priėmė dainininkės skyrybų prašymą.

Ištuokos atlikėja prašo dėl sutuoktinio kaltės, mat, kaip moteris atskleidė 15min, su buvusiu vyru Nerijumi Antanavičiumi nepavyksta susitarti dėl vieno svarbaus aspekto.

Ji atskleidė, kad su sutuoktiniu N.Antanavičiumi buvo sudariusi povedybinę sutartį, tačiau pabrėžia, kad pinigų iš buvusio vyro nereikalaus.

„Jis iš manęs irgi nieko nereikalavo, bet yra tam tikri momentai, dėl kurių mums nepavyksta išsiskirti bendru sutarimu“, – atskleidžia atlikėja.

Mia sako, kad išsiskirti taikiai nepavyksta tikrai ne dėl pinigų, klausimas susijęs su labai asmeniniu šeimos reikalu.

„Jeigu pavyktų sutarti šiuo klausimu, viskas būtų gerai. Momentas jautrus, mūsų asmeninis dalykas, šeimos klausimas“, – sako Vilija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius