Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daliai Grybauskaitei skirtame koncerte – populiarių atlikėjų padėka už 10 metų kartu

Likus kiek daugiau nei porai savaičių iki Prezidentės Dalios Grybauskaitės kadencijos pabaigos, penktadienio vakarą surengtas padėkoti šalies vadovei skirtas koncertas „Ačiū – už 10 metų kartu“. Čia pasirodė būrys muzikantų, kurių atliekamos muzikos klausėsi pilna Simono Daukanto aikštė.
Donatas Montvydas, Dalia Grybauskaitė, Vaidas Baumila
Donatas Montvydas, Dalia Grybauskaitė, Vaidas Baumila / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šventiniame koncerte dainas D.Grybauskaitei ir visiems susirinkusiems dovanojo grupės „Biplan“ ir „Lemon Joy“, Ieva Narkutė, Jurga, Donatas Montvydas, Vaidas Baumila, Domantas Razauskas su grupe „VOS VOS“.

Koncerte dainavusio Donato Montvydo teigimu, per dvi Dalios Grybauskaitės prezidentavimo kadencijas įvyko daug įsimintinų projektų ir iniciatyvų, kuriose jam teko sudalyvauti. Įsimintiniausia akimirka atlikėjui tapo Prezidentės skambutis 2016 metais, kai ji visos tautos vardu linkėjo sėkmės atstovaujant Lietuvai „Eurovizijos“ finale.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Montvydas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Montvydas

„Tada ypač pajutau, kad šalies vieningumas priklauso ne tik nuo pačių žmonių, bet ir nuo šalies vadovo, kuris turi didelę galią vienyti ir įkvėpti“, – sakė atlikėjas.

Renginyje dalyvavo ir kadenciją baigianti Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Padėkos Daliai Grybauskaitei koncerto akimirkos – galerijoje:

Renginį organizavusios asociacijos AGATA vadovės Agnės Begetės teigimu, šios šventės iniciatyva kilo po ilgų metų turiningo bendradarbiavimo su Prezidente ir jos komanda bei yra išskirtinė ir kartu paskutinė galimybė visiems padėkoti šalies vadovei. Pasak A.Begetės, į šio renginio organizavimą noriai įsitraukė visas būrys Lietuvos muzikantų, kurie sutiko savo geriausias dainas padovanoti Prezidentei ir Lietuvos žmonėms.

15min primena, kad neseniai pasirodė informacija, jog kai kurie muzikos prodiuseriai nepritaria atlikėjų teisėmis besirūpinančios agentūros AGATA sprendimui rengti atsisveikinimo koncertą kadenciją baigiančiai prezidentei Daliai Grybauskaitei – jame jie pasigedo skaidrumo.

Tačiau kaip kiek vėliau išsiaiškino 15min, šis renginys tapo didžiule komunikacijos klaida – daug didesnis klausimas kilo dėl to, kaip jis iš viso buvo nutartas rengti, nes AGATA asociacijos nariai net nežinojo, kam „pasirašo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius