-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darius Petrikauskas 31-ąjį gimtadienį švenčia Egipte: poilsiauja ir ruošiasi svarbioms kovoms

Gruodžio 28-ąją karate treneris ir kovotojas Darius Petrikauskas švenčia gimtadienį. 31-uosius metus jis sutiko Egipte, kur šiuo metu atostogauja. Į saulėtą Afriką jis išvyko su šeima, drauge iškeliavo ir Dariaus tėvai.
Darius Petrikauskas
Darius Petrikauskas / Asmeninio albumo nuotr.

„Norėjau ištrūkti iš kasdienės rutinos, pakeisti aplinką. Gimtadienio savaitė – vienintelė metuose, kai turiu atostogas“, – 15min pasakojo kovotojas.

Egipte jis lankėsi antrą kartą, ten pat Darius viešėjo prieš metus, taip pat per savo gimtadienį. Tuomet jį artimieji pasveikino vaizdo įrašu, kuriame įamžino drauge praleistas brangias akimirkas, nufilmavo įvairius palinkėjimus. „Tai buvo labai netikėta ir labai jautru“, – prisiminė jis.

Tuo tarpu šiemet gimtadienis Egipte taip pat neapsiėjo be sveikinimų – jie Darių užplūdo jau nuo pat ankstyvo ryto, kai į viešbučio kambarį tėvai pasibeldė su tortu rankose. „Didelių planų švęsti neturiu, ramiai ir skaniai pavakarieniausime“, – prasitarė Darius.

Dienas Egipte jis sako leidžiantis ramiai – daug dėmesio skiria poilsiui, anksti eina miegoti, anksti ir keliasi. „Ne pramogauti čia atvykau“, – šypsosi.

Asmeninio albumo nuotr./Darius Petrikauskas
Asmeninio albumo nuotr./Darius Petrikauskas

O ir iš tiesų, pramogas Darius nustumia į šalį, daug laiko jis praleidžia sportuodamas – juk nieko nėra geriau, kaip treniruotės gryname ore! „Dažniausiai treniruojuosi prie jūros, esu atsivežęs dalį savo įrangos, kurią stengiuosi pritaikyti prie esamų sąlygų. Dar planuoju nuvykti į Jeruzalę, nesu ten buvęs“, – kalbėjo jis.

Intensyvi sportinė veikla kovotojui visuomet išlieka svarbiu prioritetu, tačiau pastaruoju metu jai jis skiria dar daugiau dėmesio nei įprastai – Darius ruošiasi naujam projektui, iššūkiui, apie kurį kol kas per daug neišduoda.

„Priėmiau iššūkį, kuris mano, kaip sportininko, gyvenimą apvers aukštyn kojomis. Iššūkis reikalauja didelio fizinio pasiruošimo, nusiteikimo, ištvermės, saviugdos. Šiemet švenčiu 31-ąjį gimtadienį ir puikiai suprantu – tokį pasiūlymą privalau priimti dabar arba niekada. Todėl treniruočių intensyvumo nemažinu net ir atostogaudamas“, – 15min kalbėjo jis.

Asmeninio albumo nuotr./Darius Petrikauskas
Asmeninio albumo nuotr./Darius Petrikauskas

Tiesa, koks tai tiksliai projektas, jis kol kas neatskleidžia, prasitaria tik tiek, kad ruošiasi svarbioms kovoms.

„Metai buvo geri visomis prasmėmis: tiek asmeninio tobulėjimo prasme, tiek mokinių rezultatais. Viskas neįtikėtinai gerai sekėsi, per praėjusius metus jaučiuosi žengęs didelį žingsnį pirmyn. Išmokau gyventi, supratau vertybes, kurios mane daro laimingu. Anksčiau norėjau visko, daug ir labai greit. Dabar suvokiau, kad taip nebūna. Viskas ėmė sektis savaime. Arba man atrodo, kad pradėjo sektis, nes gyvenu su šypsena, be įtampos“, – pasakojo Darius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Karatė treneris D.Petrikauskas pasiekė pergalę: nuteistas vokiečių kompozitoriaus užpuolikas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius