-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Debiutinio filmo „Animus Animalis“ premjeroje Vilniuje – kviestinė publika: atvyko ir Rūta Meilutytė

Antradienio vakarą kviestiniams svečiams Vilniuje pristatytas debiutinis režisierės Aistės Žegulytės filmas „Animus Animalis“. Į premjerą susirinko būrys aktorių, kino, kultūros atstovų bei pramogų pasaulio garsenybių.
Greta Akcijonaitė, Rūta Meilutytė ir Aistė Žegulytė, Eitvydas Bajarūnas ir Giedrė Žickytė, Jurga Šeduikytė ir Giedrė Burokaitė
Greta Akcijonaitė, Rūta Meilutytė ir Aistė Žegulytė, Eitvydas Bajarūnas ir Giedrė Žičkytė, Jurga Šeduikytė ir Giedrė Burokaitė / 15min nuotr.

Filmo „Animus Animalis“ pavadinimas šifruojasi istorija apie žmones, žvėris ir daiktus. Šią dokumentinę alegoriją kino kritikai vadina vienu stipriausių 2019-ųjų lietuviškų kino filmų.

Filmas Lietuvos kino teatrus pasiekė po penkerių metų komandos darbo. A.Žegulytės akiratyje žmogaus ir gyvūno santykio tema atsidūrė pajutus empatiją gamtai ir žvėrims.

„Forum Cinemas Vingis“ vykusį kino juostos „Animus Animalis“ seanso nepraleido ir Greta Akcijonaitė, Rūta Meilutytė, Eitvydas Bajarūnas ir Giedrė Žičkytė, Jurga Šeduikytė ir daugelis kitų.

Filmo „Animus Animalis“ premjeros svečiai – galerijoje:

Tai dokumentinis filmas apie iškamšų meistrus, bandančius atkurti žvėries gyvybę ten, kur jos nebėra. Taksidermistas, elnių augintojas ir zoologijos muziejaus darbuotojas gyvena aplinkoje, kurioje riba tarp gyvenimo ir mirties tapusi beveik nepastebima.

Tai dokumentinis filmas kuriame riba tarp tikrovės ir dirbtinumo tapusi beveik nepastebima. Miške medžiojami net tik elniai, šernai, bet ir plastikiniai aligatorių manekenai, o pagamintos žvėrių iškamšos rungiasi dėl gyviausios pozos bei tikriausio žvilgsnio.

Lietuvos kino teatrų ekranus filmas pasieks rugsėjo 13-ąją.

Išvyskite filmo anonsą:

VIDEO: Animus Animalis (Istorija Apie Žmones, Žvėris Ir Daiktus) | Kino Pavasaris 2019

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius