-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl įžūlaus elgesio SEL dainų nelieka radijo stotyje: „Tai buvo paskutinis lašas“

Egidijaus Dragūno-Selo poelgis, kai jis necenzūriniais žodžiais išplūdo tinklaraštininkę Simoną Burbaitę ir pagrasino jai smurtu vien dėl to, kad ši lanko bokso treniruotes, neliko nepastebėtas ir radijo stoties.
SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje
SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje / Indrės Pix/PROKADRAS nuotr.

„Power Hit Radio“ programų direktorius Saulius Baniulis 15min pasakojo, kad reaguodamas į pastarųjų dienų įvykius, nusprendė pašalinti Egidijaus Dragūno-Selo dainas iš radijo stoties dainų grojaraščio.

„Tai reakcija ne tik į pastaruosius įvykius, kai jis užsipuolė Simoną Burbaitę. Tai buvo paskutinis lašas – jis mėgaujasi besielgdamas taip, kaip negalima su kitais elgtis. Žmonės tai priima kaip „eilinį Egidijaus Dragūno bajeriuką“, tačiau tai nėra bajeris ir reikia kažkam pagaliau tai pasakyti, kad tai nėra toleruotinas ir sveikintinas elgesys“, – sakė S.Baniulis.

Pasak jo, negalima būti abejingiems tokiam nederamam atlikėjo elgesiui, tad šįkart radijas nusprendė situacijos nepraleisti pro pirštus.

„Mano mintis yra tokia, kad negalima toliau tik kalbėti, bet vis tiek groti „Kalę, kuri nieko verta“. Mes šį kūrinį irgi grojome, bet esame mažos rinkos įkaitai ir kiekvienąkart leisdamas šią dainą galvoji, kad taip norisi jį išmesti iš grojaraščio, bet nesiryžti. O situacija su Simona buvo paskutinis lašas, kai teko išmesti ne tik tą kūrinį, bet ir visas Selo dainas. Kodėl tokiam atlikėjui reikia rodyti dėmesį?“ – 15min kalbėjo S.Baniulis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Simoną Burbaitę šokiravo Selo grasinimas: „Sėkmė ar talentas nesuteikia teisės žeminti kito žmogaus“

15min nuotr./Simona Burbaitė ir Egidijus Dragūnas
15min nuotr./Simona Burbaitė ir Egidijus Dragūnas

Šia žinia radijo stoties programų direktorius pasidalijo ir socialiniame tinkle „Facebook“.

„TIME OUT, nes jo socialiniai perlai, kuriuos nemaža dalis žmonių mato, kaip humoro apraišką, yra bjaurūs. Ne, tai nėra humoras, tai yra nepateisinamas elgesys, kurį jūs bandot pateisint, nes „niekas Lietuvoje nesukuria tokios muzikos, kaip jis“. Tą muziką kuria ne jis – gerbkit ir mylėkit prodiuserius, kurie dirba prie šito projekto. Tada belieka įvertinti jo žeminančius, pilnus neapykantos ir grasinimų, pasisakymus viešoje erdvėje. Teisingas pastebėjimas – kalbėjimas apie tai yra reklama. Todėl reikia ne tik kalbėti, bet ir pagaliau imtis veiksmų. #Delete“, – rašė S.Baniulis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žinomi žmonės stojo Simonos Burbaitės pusėn: „Selai, tau reikėtų pasitikrinti galvą“

Asmeninio albumo nuotr./Saulius Baniulis
Asmeninio albumo nuotr./Saulius Baniulis

Skandalas kilo ketvirtadienį, kai Egidijus Dragūnas pasiūlė duoti į galvą Simonai Burbaitei. „Baisu, kai bobos virsta vyrais. Boksininkė. Kai p**čiau vieną, užmigtum amžiams“, – po Simonos Burbaitės „Instagram“ paskyroje pasidalintu vaizdo įrašu parašė grupės „Sel“ lyderis.

Šiam skandalui neliko abejingi ir žinomi žmonės. Selo elgesiu pasibaisėjo Erica Jennings, Beata Tiškevič ir Audrius Bružas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius