Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingusios Sandros Grafininos mama tvirtina: jos dukters vaiko tėvas – ne N.Westas

Daugiau nei tris mėnesius dingusios šiaulietės, buvusios „Olialia pupytės“ Sandros Grafininos istoriją iki šiol gaubia nežinomybė ir daugybė klausimų. Atsakyti į dalį iš jų nusprendė dingusios moters mama Birutė Grafinina, kuri atskleidė – jos anūkės tėvas nėra neseniai į laisvę paleistas Nigelas Westas.
Sandra Grafinina ir Nigelas Westas
Sandra Grafinina ir Nigelas Westas / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

„Lietuvos rytui“ Birutė Grafinina teigė, kad dukters Sandros gyvenimą sugriovė ir ją pražudė 41 metų britas N.J.Macaulay. Anot jos, pažinties su šiuo vyru metu Sandra ne kartą patyrė smurtą, dėl jo įtakos vartojo kvaišalus, ritosi žemyn.

Moteris taip pat teigė sužinojusi, kad tikrasis Sandros dukters tėvas yra ne Nigelas Jeremy Macaulay, o naujausias dukters draugas Raulis, kuris, teigiama, iš tikrųjų nuoširdžiai ją mylėjo, rūpinosi.

„Sužinoję, kad Sandra laukiasi ne nuo N.J.Macaulay, o nuo naujojo draugo Raulio, apsidžiaugėme“, – pasakojo Birutė Grafinina.

„Jis pasirodė esąs geras žmogus, Anglijoje priglaudė Sandrą, padėjo jai. Džiaugiausi ir dėl to, kad duktė pagaliau atsikratė N.J.Macaulay ir dabar galės ramiai, tvarkingai gyventi.

Raulis išnuomojo Sandrai erdvų butą Šiaulių centre, už nuomą kas mėnesį mokėjo po 500 eurų. Kai Sandrai gimė dukra, Raulis nupirko vežimėlį, vaikiškų rūbelių, žaislų, duodavo pinigų.

Ramus dukters gyvenimas truko vos keturis mėnesius, nes jos akiratyje vėl atsirado N.J.Macaulay“, – „Lietuvos rytui“ pasakojo mama Birutė.

N.Westo gynėjas: „Jis vilkina DNR testo procesą“

15min šeštadienį susisiekus su Nigelo Westo gynėju Eriku Pavlovičiumi, jis teigė apie Raulį žinojęs. Su juo susitikęs jam atvykus į Šiaulius liudyti teisme.

„Tas Raulis davė parodymus posėdžio metu ir visą šitą pasakojo. Jis sakė, kad čia yra jo dukra, Nigelas sako, kad jo. Turime ir daugiau duomenų, bet jų negaliu atskleisti“, – 15min sakė E.Pavlovičius.

Anot gynėjo, Nigelas Westas vilkina pasidaryti DNR testą, teisinasi, kad koją kiša problemos su pinigais – atlikti testą kainuoja 350 eurų.

„Aš jam ne tik patariau darytis DNR testą, bet ir siūliau pigesnį variantą – gauti apostilizuotą santuokos liudijimą. Tokiu atveju būtų įrodyta, kad vaikas gimė santuokoje. Vis dėlto nežinau, kodėl jis taip elgiasi, kodėl vilkina visus procesus.

Suprantu, jam nelengva gyventi tokiomis sąlygomis – nemoka kalbos, įtarimai pareikšti, išvažiuoti į savo šalį negali, pinigų neturi. Jis tokiomis aplinkybėmis negali elgtis adekvačiai“, – 15min sakė N.Westo gynėjas.

Vis dėlto Erikas Pavlovičius nėra tikras, ar ir Raulis galėtų būti tėvu.

„Pamatytumėte jo nuotrauką ir patys pasidarytumėte išvadą, ar tikrai jis gali būti Grafininos vaiko tėvas. Manau, kad Sandra tiesiog sužaidė barakudiškai, norėdama babkes iš jo paimti“, – 15min sakė Erikas Pavlovičius.

Jis patvirtina, kad Sandros mama nemelavo sakydama, kad Šiauliuose esančio buto nuoma buvo apmokama Raulio. Jis taip pat Sandrai nupirko automobilį, finansavo jos poreikius.

15min primena, kad rugpjūčio pradžioje LNK laidai „Nuo...iki...“ Nigelas Westas atvirai papasakojo apie nelegalias veiklas, kuriomis iki dingimo užsiėmė jo žmona. Pirmąją interviu dalį skaitykite čia.

„Pagal dokumentus, ji man niekas. Kad ją pamatyčiau, pirmiausia turiu įrodyti, kad esu jos tėvas. Esu dėkingas tik todėl, kad kai kurie pareigūnai buvo draugiški ir leido su ja pasimatyti.

Tačiau socialinė tarnyba man neleidžia su ja matytis tol, kol nepasidarysiu DNR testo ar neužregistruosiu mūsų santuokos“, – kalbėjo N.Westas, kurio Sandra Grafinina neįrašė į kūdikio registracijos dokumentus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dingusios Sandros Grafininos vyras Nigelas Westas: „Net mūsų pažinties istorija buvo melas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius