Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Donatui Montvydui pozavusios žmonos Veronikos nuotrauka – tarsi nuo viršelio: „Jis turi gerą akį“

Kelias savaites Turkijoje su vaikais ir sutuoktiniu, atlikėju Donatu Montvydu atostogavusi Veronika Montvydienė grįžo ne tik atgavusi jėgas, bet ir papildžiusi nuotraukų albumą. Instagrame dainininko užfiksuotas kadras kaipmat patraukė akį – žmona atrodė tiesiog pribloškiančiai.
Veronika Montvydienė
Veronika Montvydienė / Asmeninio albumo nuotr.

Veronika Montvydienė prieš kelias savaites grįžo iš atostogų su vyru Donatu, dukra Adele ir sūnumi Kajumi. Ir nors Turkijoje ketveriukė atostogavo ne pirmą kartą, visiems tiesiog norėjosi ramaus poilsio prie jūros, mėgaujantis saulės voniomis. Tiesa, į kelionę užsienyje šeima išsiruošė po pusantrų metų pertraukos – šios atostogos buvo išties lauktos.

„Kelionės tikslas buvo visiems atsigauti, pasipildyti vitamino D atsargomis žiemai, pabūti kartu be rutinos, darbų, bėgimo. Ir planą įvykdėme su kaupu“, – 15min šypsosi Veronika.

Atostogoms šeima nekėlė jokių ypatingų reikalavimų, neplanavo gausaus ekskursijų tvarkaraščio. Kaip sako Veronika, „norėjosi tik laiko pažiūrėti vienas kitam į akis“.

Asmeninio albumo nuotr. /Veronika ir Donatas Montvydai su dukra Adele ir sūnumi Kajumi
Asmeninio albumo nuotr. /Veronika ir Donatas Montvydai su dukra Adele ir sūnumi Kajumi

„Bet mes nebūtume mes, jei į vieną kelionę nebūtume visgi išvykę. Susiruošėme į netoliese esantį amerikietiškų kalnelių parką, o Adelei tai buvo pirmas kartas“, – pasakoja Veronika.

V.Montvydienė juokiasi, kad vienaip ar kitaip keliaujant su vaikais atostogos niekada nebūna ramios. „Jei į tokią kelionę išsileistume dviese, gal būtų ir per ramu, tačiau šeimyniškai ramiai leisti laiką mums pavyksta puikiai“, – džiaugiasi moteris.

Ir nors socialiniuose tinkluose šeima neskelbė daugybės kadrų iš atostogų, viena akimirka sužavėjo daugelį. Jame – baseine su maudymosi kostiumėliu pozuojanti Veronika, kuri už šį kadrą dėkojo vyrui Donatui.

„Vyras paprašė papozuoti“, – po nuotrauka rašė Veronika.

Tad paklausta, ar dažnai Donatas prašo jos pozuoti, ji juokėsi: „Visaip būna, kartais aš paprašau nufotografuoti. Bet šį kartą pamatė mane baseine ir sako: „Bus geras“.

Veronika džiaugėsi, kad sutuoktinis turi išties gerą akį, nors pozuoti tenka retai. Iš atostogų jie parsiveža vos po kelias nuotraukas.

„Iš esmės esame prasti fotografuotojai, nes nė vienas iš mūsų kelionių metu nelaksto su telefonu ir neskuba įamžinti kiekvieno kadro. Pas mus dažniausiai iš dviejų savaičių atostogų gaunasi vos dvi trys nuotraukos. Tad šį kartą įsispyrėme sau ir įsiamžinome“, – prisimena Veronika.

Tiesa, šio kadro galėjo ir nebūti. Kadangi atostogų metu nei Donatas, nei Veronika savo šeimos neaprūpino nė viena nuotrauka, pačią paskutinę dieną nusprendė situaciją ištaisyti – taip ir gimė šis įspūdingas kadras.

Asmeninio albumo nuotr. /Veronika Montvydienė
Asmeninio albumo nuotr. /Veronika Montvydienė

Pro akis nepraslydo ir faktas, jog moteris nuotraukoje pozuoja tarsi tikras modelis. Vis dėlto pati Veronika sako niekada gyvenime nebandžiusi šios duonos, o savęs net ir fotogeniška nedrįstanti vadinti.

„Tai lėmė bendra mūsų chemija, nes Donatas tikrai moka puikiai fotografuoti – ne kiekvienas taip gali. O aš tikrai nesu geras modelis, bet rezultatu labai džiaugiuosi“, – šypsosi Veronika.

Galbūt šeimyninis kadras atsidurs ant namų sienos? Moteris sako, kad savuose namuose bando išlaikyti bendrą stilistiką, tad juos dažniausiai puošia profesionalų surengtų fotosesijų akimirkomis.

„Bet gali būti, kad ši nuotrauka atsidurs fotoalbume. Tai labai patogu, ypač šiais laikais, kai visos nuotraukos taip lengvai dingsta. Kai turiu laiko ir nepatingiu, vis juos papildau, o vėliau būna labai smagu pamatyti, kaip pasikeitėme“, – sako V.Montvydienė.

Kitas socialinių tinklų vartotojų žvilgsnius patraukęs aspektas – nepriekaištinga moters figūra. Kol kas profesionalią šokėjos karjerą dėl vaikų pristabdžiusi Veronika sako, kad išlaikyti formas padeda nuo mažens išugdytas požiūris į sportą, genai, aktyvus gyvenimo būdas ir, žinoma, mityba.

„Ne gyveni, kad valgytum, o valgai, kad gyventum“, – šypteli Veronika.

TAIP PAT SKAITYKITE: Veronika Montvydienė su vaikais Egipte ilsėjosi be Donato: „Išvada – reikės taip dažniau“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius