-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drugelių primadonos Agnės Kuzmickaitės kolekcijos pristatyme – stilingai pasipuošę žinomi žmonės

Lietuvos drugelių karaliene tituluojama dizainerė Agnė Kuzmickaitė ketvirtadienio vakarą pristatė jau 7-ąją asmeninę drabužių kolekciją. Pamatyti ir įvertinti naujus kūrėjos darbus atvyko artimieji, bičiuliai ir dizainerės darbų gerbėjai.
Gabrielė Martirosianaitė su draugu, Indrė Morkūnienė, Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius,
Gabrielė Martirosianaitė su draugu, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius, / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Dalį kolekcijos madai ir stiliui neabejingi turėjo galimybę išvysti rudenį Londono mados savaitėje, neseniai kolekciją dizainerė pristatė ir Rygos mados savaitėje. Pilną kolekciją, kurioje drabužiai, skirti šiam pavasariui/vasarai bei artėjančiam rudeniui/žiemai Agnė Kuzmickaitė ketvirtadienio vakarą pristatė ir Vilniaus publikai.

2019-2020 metų prêt-à-porter kolekcijos tema – savirealizacija ir sąmoningumas, kurie, kaip tvirtina pati dizainerė, yra didžiausi gyvenimo variklis ir pagrindinis kūrybos tikslas.

Kūrybinių industrijų centre „Pakrantė“ vykusio reginio nepraleido šimtai dizainerės bičiulių ir gerbėjų. Pasveikinti A.Kuzmickaitės atvyko Karolina Meschino, Remigijus Daškevičius, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Gabrielė Martirosianaitė, Inga Stumbrienė, Katažina Zvonkuvienė, Inga Budrienė, Saugirdas Vaitulionis, Naglis Bierancas ir daugelis kitų.

15min kolekcijos pristatymo svečių pasiteiravo, kaip jie supranta savirealizaciją ir ar jaučia, kad gyvenime daro tai, ką nori.

„Tai yra mūsų kasdienybė, tai, kuo mes užsiimame. Kartais būna labai sunku ir dėl to plyšta širdis, bet tada lauki, lauki ir ateina tas momentas pagaliau, kai visas pasaulis nusiplėskia spalvomis ir savirealizacija įvyksta“, – 15min kalbėjo Remigijus Daškevičius, kurį, kaip ir jo merginą Karoliną Meschino vakarui rengė gera judviejų draugė, stilistė Viltė Kinderevičiūtė.

„Man dažniausiai pavyksta realizuoti save, būna nuopuolių, breakdown‘ų, bet galiausiai ateina įkvėpimas. Labai smagu, kad mes vienas kitą stipriai palaikome ir tada viskas būna gerai“, – teigė K.Meschino.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius

Verslininkas Žilvinas Grigaitis sakė, kad už savirealizaciją daug svarbiau paprasčiausi bandymai ir ėjimas link to.

„Viskas susiveda į tai, ko tu nori gyvenime pasiekti. Savęs realizacija susideda iš labai daug elementų. Man reikia laviruoti tarp verslo, išraiškos ir gyvenimo būdo, tad kartais tikrai nėra lengva viską suderinti. Pasaulis šiai dienai yra labai greitas, jis keičiasi, visi nori išsiskirti, bet visiškai nieko nenori kopijuoti“, – sakė neseniai į Lietuvą iš Singapūro grįžęs verslininkas Žilvinas Grigaitis, kuris renginiui stilisto paslaugomis nesinaudojo – kaip ir įprastai, rengėsi pagal savo nuotaiką.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Žilvinas Grigaitis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Žilvinas Grigaitis

Inga Stumbrienė prie sienelės pozavo vilkėdama būtent vakaro kaltininkės – Agnės Kuzmickaitės kurtą suknelę. Pasak Ingos, kiekvienas žmogus privalo jaustis save realizuojantis, tik tada jis džiaugsis gyvenimo pilnatve.

„Savirealizacija būtina, taip mes palaikome savitumą. Visi mes dirbame, atliekame tam tikras pareigas namuose. Žmogus turi turėti galimybę išreikšti save tokiu, koks jis yra, koks norėtų būti. Aš labai stengiuosi susikurti savo erdvę, kurioje galiu išpildyti visas savo svajones, troškimus ir galų gale, mažas, moteriškas silpnybes“, – 15min prieš kolekcijos pristatymą kalbėjo I.Stumbrienė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Stumbrienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Stumbrienė

Gabrielę Martirosianaitę į kolekcijos pristatymą atlydėjo bičiulis Matas. 15min televizijos ir radijo laidų vedėja sakė, kad šiuo metu jaučia, jog save realizuoja šimtu procentų.

„Šiuo metu man tai labai artima tema. Kai esi jaunas, bet jau turi sukaupęs gyvenimiškos patirties, tačiau vis dar turi atsakyti sau į klausimą: kas aš esu ir ką aš noriu daryti? Šitie du klausimai veda link savirealizacijos. Tai gan nuvalkiota frazė, bet joje tiesos yra labai daug. Kai atrandi tą veiklą, kurioje gali pasireikšti, tobulėti, keltis kiekvieną rytą ir džiaugtis tuo, tai ir yra savirealizacija. Tai susiję ne tik su darbu. Tai ir gyvenimo būdas, požiūris į artimiausius draugus, partnerį.

Aš jaučiu, kad atradau save. Kai dirbu, tame būnu šimtu procentu, nes jaučiuosi laiminga. Taip, aš noriu atkreipti dėmesį, bet tai ne egoizmas. Jei tu skiri sau dėmesio, tampi pilnaverčiu ir turi ką duoti kitiems, nori tuo dalintis. Aš esu tokiame etape“, – sakė G.Martirosianaitė, kurią vakarui rengė „Undress“.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gabrielė Martorosianaitė su draugu Matu
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gabrielė Martorosianaitė su draugu Matu

Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė ketvirtadienio vakarą išliko ištikima Agnei Kuzmickaitei – pasipuošė jos kurtu bodžiu ir „Space Style Boutique“ suknele.

„Aš visada gyvenime norėjau kiekvieną rytą atsikėlusi turėti kokių nors tikslų, kad ir mažų. Savirealizacija yra tada, kai atsikeli ir žinai, kad dalykai, kuriuos turi padaryti, tau yra malonūs ir kelia šypseną. Labai smagu, kai žmonės turi tokius darbus ir veiklas, kurios jiems kelia šypseną, tokiems žmonėms nereikia galvoti atsikėlus, kad ir vėl pirmadienis. Aš taip niekada negalvoju, jaučiu, kad save realizuoju tinkamai, bet pabaigos tam nematau“, – kalbėjo I.Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

TAIP PAT SKAITYKITE: A.Kuzmickaitė pristatė naujausią kolekciją: ant podiumo pasirodė ir S.Prūsaitis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius