Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Dragūnas pradžiugino pusę tūkstančio „Sel“ gerbėjų

Grupė „Sel“ šiais metais Lietuvoje rengianti kelis grandiozinius koncertus, vėl į pasirodymus nemokamai kviečia tuos, kuriems to labiausiai reikia.
SEL pasirodymas
SEL pasirodymas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Grupės lyderis Egidijus Dragūnas patvirtino, jog jau yra perduota 500 pakvietimų Klaipėdos regiono žmonėms, kurie nori apsilankyti „Sel“ koncerte, tačiau neturi tam galimybių.

„Perdavėme pusę tūkstančio bilietų į „Sel“ koncertą Klaipėdos estradoje, liepos 8-ą dieną. Pakvietimai išdalinti vaikams iš globos namų, socialinės rizikos šeimų, taip pat neįgaliesiems“, – sakė Egidijus.

Atlikėjas į kiekvieną savo grupės pasirodymą dalį bilietų padovanoja. Tai ilgametė „Sel“ tradicija.

Neseniai buvo paskelbta, kad „Sel“ šįmet surengs grandiozinį koncertą ne tik Klaipėdoje, liepos 8-ąją – analogiškas šou sudrebins ir Vilnių. Pasirodymas bus rengiamas rugsėjo 2-ąją, sostinės kalnų parke.

Jau yra žinoma, kad šiuose šou skambės ne tik geriausi „Sel“ hitai, tačiau ir nauja muzika, kuri dabar ruošiama. Vieną iš singlų E.Dragūnas pristatė šią savaitę. Naujausias kūrinys, kaip ir buvo laukta, vos per kelias dienas sudomino ketvirtį milijono „YouTube“ lankytojų.

„Išlaikome savo muzikinę liniją ir tuo pačiu dirbame prie naujo skambesio, – paklaustas apie naujausią kūrinį „Aš tik noriu“ sakė grupės „Sel“ lyderis E.Dragūnas. Ši daina – klasikinė popmuzika. Teisinga ir kokybiška komercija. Žinote, mūsų didžiulis koncertas Klaipėdoje vyks liepos 8-ą. Laiko nedaug, todėl norėjosi iš karto šauti į dešimtuką.“

Asmeninio albumo nuotr./„Sel“ koncerto scenos pirminis vaizdas
Asmeninio albumo nuotr./„Sel“ koncerto scenos pirminis vaizdas

Naujausiam kūriniui muziką parašė ir jį prodiusavo perspektyvus jaunas prodiuseris Mark Bogdanov. Žodžius dainai sukūrė pats E.Dragūnas. Galutinis naujausio darbo suvedimas buvo atliekamas prestižinėje Jungtinės Karalystės sostinės Londono įrašų studijoje „Metropolis“.

Šiuo metu didžiausias E.Dragūno dėmesys sutelktas į du grandiozinius koncertus – pajūryje ir sostinėje.

„Scena bus kaip 8 aukštų dydžio robotas. Toks dar nestovėjo nei Lietuvoje, nei už jos ribų“, – apie unikalų sceninį sprendimą sakė E.Dragūnas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Egidijaus Dragūno simpatijas užkariavusi mergina – dizainerių mėgstamas modelis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius