Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijaus Sidaro kolekcijos modeliu tapęs Gabrielius Vagelis: „Vis rimčiau galvoju apie šį darbą“

Penktadienį festivalyje „Mados infekcija“ buvo pristatyta dizainerio Egidijaus Sidaro paskutinė kolekcija skirta vyrams. Vienu iš modelių tapo Gabrielius Vagelis. Dainininkas pasakojo, kad pastaruoju metu sulaukia vis daugiau pasiūlymų iš mados pasaulio atstovų, tad svarsto galimybę podiumu žengti dažniau.
Gabrielius Vagelis
Gabrielius Vagelis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Penktadienio vakarą Vilniuje prasidėjo „Mados infekcija“. Stilingi ir ryškūs svečiai čia rinkosi pasižiūrėti naujausių dizainerių kolekcijų.

Viena jų – sausio pabaigoje Anapilin iškeliavusio dizainerio Egidijaus Sidaro kolekcija „Miesto pulsas“.

Vienas iš veidų tapo dainininkas Gabrielius Vagelis, kuris sudalyvavęs „Mados infekcijos“ kastinge neliko nepastebėtas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmoji „Mados infekcijos“ diena: nuo akį traukiančios elegancijos iki žėrinčio kosmoso

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gabrielius Vagelis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gabrielius Vagelis

„Atrankoje praėjau podiumu ir turbūt patikau ir tikau būtent šiai kolekcijai. Buvo tikrai labai malonu“, – šypsojosi Gabrielius.

Dainininkas tikino, kad apie Egidijaus Sidaro kūrybą žinojo ir anksčiau: „Mačiau, kad jis kūrė vyrams, man patiko itin gražūs vyriški kostiumai.“

Kolekcija „Miesto pulsas“ – ne išimtis. Gabrielius sako, kad visi drabužiai jam patiko ir jis mielai juos nešiotų kas dieną.

„Labai įdomūs drabužiai! Klasikinis stilius maišytas su sportiniu. Pavyzdžiui, klasikinės kelnės, pūkinė striukė ir sportbačiai. Tai tikrai vieni tų drabužių, kuriuos galima pamatyti gatvėje, tokius mielai ir pats užsidėčiau“, – kalbėjo jis.

Gabrieliui Vageliui modelio darbas – ne naujiena. Dainininkas jau du kartus buvo žengęs „Mados infekcijos“ podiumu, yra dalyvavęs ir kituose kolekcijų pristatymuose.

VIDEO: „Mados infekcijos“ svečiai išvydo prieš mirtį pabaigtą Egidijaus Sidaro kolekciją „Miesto pulsas“

„Kojos vis tiek šįkart truputį drebėjo, nes yra atsakomybė tą drabužį gražiai pristatyti ir tinkamai žengti podiumu. Tačiau man viskas labai patinka, tas jaudulys yra tik dėl to, nes noriu kuo geriau pasirodyti“, – šypsojosi Gabrielius.

G.Vagelis festivalio podiumo žengs ir šeštadienį. Šįkart jis taps vienu iš dizainerės Liucijos Kvašytės kolekcijos „Budėk!“ veidu, taip pat – Sandros Straukaitės bei „Viktorijos Rosenberg & Pauliaus Leono“ modeliu.

Pasak atlikėjo, jis sulaukia vis daugiau mados pasaulio atstovų dėmesio, o tai priverčia susimąstyti ir apie rimtesnę modelio karjerą.

„Mados infekcijoje“ jau pradėjau kalbėtis su naujomis agentūromis, tai pažiūrėsim, kas iš to išeis. Šios minties tikrai neapleidžiu, vis rimčiau žiūriu ir ateityje galvoju daugiau šioje srityje padirbėti“, – 15min sakė Gabrielius Vagelis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gabrielius Vagelis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gabrielius Vagelis

15min primena, kad Anapilin iškeliavusio Egidijaus Sidaro mados namų „Cantas“ vairą nuo balandžio vidurio perims jaunasis dizaineris Tomas Baranauskasn (Thomas Bara).

TAIP PAT SKAITYKITE: „Mados infekcija“ 19-ąjį kartą Vilniuje subūrė stilingiausius svečius

VIDEO: Mados pasauliui neabejingi svečiai rinkosi į 19-ąją „Mados infekciją“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius