-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas dėl konflikto su policijos pareigūnais atsidūrė areštinėje: vaizdo įraše – sulaikymas

Skandalinguoju tituluojamas Egidijus Dragūnas – vėl nemalonėje. Šį kartą dėl ne laiku ištartų ir prastai pasirinktų žodžių atlikėjas atsidūrė areštinėje.
Egidijus Dragūnas vėl sulaikytas
Egidijus Dragūnas vėl sulaikytas / 15min ir stop kadras

Į konfliktą Egidijus Dragūnas įsivėlė pirmadienio vakarą. 15min apie situaciją sužinojo iš anonimiškai atsiųsto vaizdo įrašo, kuriame užfiksuota, kaip policijos pareigūnai su antrankiais sulaiko atlikėją, išsiveda link savo automobilio.

Kaip patikslino Vilniaus policijos atstovai, atlikėjas dėmesį patraukė dėl prie automobilio vairo naudojamo mobiliojo telefono. Sustabdytas, panašu, jis nebuvo nusiteikęs itin draugiškai.

15min šaltinių žiniomis, įvykio metu E.Dragūnas ne tik pareigūnus plakė liežuviu, bet ir naudojo jėgą. Ši informacija kol kas nepatvirtinta.

Vaizdo medžiaga iš sulaikymo:

VIDEO: Egidijus Dragūnas vėl sulaikytas policijos pareigūnų

Vis dėlto dėl savo poelgio E.Dragūnas buvo greitai sulaikytas ir išgabentas į areštinę.

Informaciją apie sulaikymą 15min patvirtino ir Policijos departamento prie VRM Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis. Jo duomenimis, įvykis užfiksuotas apie 17:30 val., Vilniuje.

Prabangų automobilį vairavęs atlikėjas ne visą dėmesį skyrė eismui, nepakluso kelių eismo taisyklėmis ir, kaip minėta, naudojosi telefonu.

Vis dėlto ganėtinai ramiai išsispręsti galėjusi situacija pasisuko kiek kita linkme. Galbūt tik administracine bauda galėjęs atsipirkti E.Dragūnas nebuvo itin palankus pareigūnų atžvilgiu, šiuo metu aiškinamasi, kas tiksliai įvyko sulaikymo metu.

VIDEO: Ką tik iš areštinės paleisto Egidijaus Dragūno advokato komentaras

Už tai, kad atlikėjas nevykdė policijos pareigūnų reikalavimų ir, kaip teigia šaltiniai, net ir panaudojo fizinę jėgą, jam gali grėsti ir skaudesnės sankcijos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Egidijų Dragūną policijai teko vytis iki namų: kilo konfliktas

Tiesa, Egidijaus Dragūno santykis su policija niekada nebuvo itin puikus. Paskutinį kartą į akiratį jis pateko lygiai prieš metus, kai vieną penktadienio vakarą į namus grįžo su palyda – prabangią sportinę mašiną sekė policija su švyturėliais, netrukus čia pasirodė ir daugiau pareigūnų.

Atlikėjas buvo ką tik atgavęs vairuotojo pažymėjimą, tačiau pareigūnai to nežinojo, o pamatę, kad prie prabangaus automobilio sėdi būtent žvaigždė, jį lydėjo nemenką kelią. Atlikėjo namų kieme prasidėjo konfliktas.

Ir tą kartą E.Dragūnas pripažintas nevykdęs pareigūnų reikalavimų, juos įžeidinėjęs. Bendra už abu pažeidimus E.Dragūnui skirta piniginė bauda – 110 eurų.

Išgirdęs teismo nuosprendį garsusis automobilio vairuotojas žiniasklaidai tokį pareigūnų poelgį vertino irgi aštriai.

„Kai žiūrėjau per televiziją apie Kauno įvykius su policija, tai supratau: anksčiau buvo „daktarai“ banditai Kaune, o dabar – policija yra banditai Kaune“, – pareiškė E.Dragūnas.

Primename, kad vairuotojo pažymėjimą 2018-ųjų metų pradžioje atgavęs Egidijus Dragūnas juo pasidžiaugė vos pusmetį.

Tų pačių metų rugpjūtį Klaipėdoje prie „Lamborghini“ vairo sustabdytas Selas įpūtė 0,76 promilės. Už tai jis metams neteko teisių ir gavo 300 eurų baudą.

VIDEO: Po teismo posėdžio pratrūkęs E.Dragūnas vėl aštriai sukritikavo policiją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius