Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas M.A.M.A apdovanojimuose trankiai pripažino, kad pasipiršo mylimajai Kotrynai

M.A.M.A 2019 atnešė daugybę staigmenų – nuo daugiausia apdovanojimų susišlavusių Vido Bareikio ir Jazzu, brolių Lavrinovičių parodyto humoro jausmo iki paskelbimo apie... vestuves. Būtent atlikėjas Egidijus Dragūnas, ant scenos užlipęs paskelbti metų atlikėjo, nusprendė atsiverti apie asmeninį gyvenimą.
Egidijus Dragūnas pripažino susižadėjęs su mylimąja Kotryna
Egidijus Dragūnas pripažino susižadėjęs su mylimąja Kotryna / 15min nuotr.

Metų atlikėjo paskelbti užlipęs atlikėjas Egidijus Dragūnas nustebino ne vieną žiūrovą. „Labai keista įkalus čia būti“, – pripažino atlikėjas.

Netrukus sekė dar viena staigmena. „Egi, visi skiriasi, o tu tuokiesi“, – sakinį, kurį dažnai išgirsta, pacitavo atlikėjas ir ant scenos iškvietė, kaip paaiškėjo, savo sužadėtinę Kotryną, kuri dar visai neseniai buvo jo buvusi mergina.

„Kotryna – mano mergina čia irgi šalia. Tai žmogus, kuris įkalbėjo mane čia atvažiuoti“, – modelį Kotryną Kozlovaitę „Žalgirio“ arenai pristatė jis. Skandalais garsėjantis atlikėjas nustebino susirinkusiuosius, kai apie šalia stovinčią mylimąją bandė papasakoti anekdotą: kodėl Kotryna žiūri į dangų? Nes mano, kad Dievas ją fotografuoja. E.Dragūnas dar ištarė, kad sunku draugauti su manekenėmis, bet galiausiai pranešė, kad bus vestuvės.

Egidijus Dragūnas praneša apie sužadėtuves – galerijoje:

TAIP PAT SKAITYKITE: Kauno „Žalgirio“ arenoje – būrys įžymybių: svečiai žengė M.A.M.A raudonuoju kilimu

TAIP PAT SKAITYKITE: Nugriaudėjo M.A.M.A 2019: V.Bareikio ir Jazzu triumfas, žinia apie piršlybas ir pokštai apie skyrybas

Transliaciją nuo raudonojo kilimo galite žiūrėti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius