Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas parduoda savo BMW X5 už 80 tūkstančių litų

Skelbimų portale Autoplius.lt pasirodė baltos spalvos visureigio BMW X5 nuotraukos, kurį savininkas nori parduoti už 80 tūkstančių litų. Portalo Žmonės.lt žiniomis, šį automobilį iki šiol vairavo atlikėjas Egidijus Dragūnas.
Egidijus Dragūnas-Selas parduoda savo „BMW X5“ visureigį
Egidijus Dragūnas-Selas parduoda savo „BMW X5“ visureigį / Gretos Skaraitienės ir „autoplius.lt“ nuotr.
Egidijui Dragūnui priklausantis BMW X5 visureigis
Egidijui Dragūnui priklausantis „BMW X5“ visureigis

Žmonės.lt susisiekus su E.Dragūnu, atlikėjas kalbėti šia tema nenorėjo. Tačiau skelbime nurodytas telefono numeris sutampa su atlikėjo, o kaip kontaktinis asmuo nurodoma Eleonora (Selo mylimoji – aut.past.). Be to, sutampa ir automobilio valstybiniai numeriai. Skelbime (skelbimą galite pamatyti paspaudę čia) rašoma, kad visureigis yra pagamintas 2008 metais, pavarų dėžė – automatinė, salonas odinis, įmontuota navigacijos sistema bei klimato kontrolė.

Važinėdamas šiuo visureigiu Selas buvo pakliuvęs į policijos pareigūnų akiratį. 2012-aisiais liepos 21 dieną E.Dragūnas važiuodamas baltos spalvos BMW X5 automobiliu Trakų rajone lėkė 108 km per valandą greičiu ir leistiną greitį viršijo net 58 kilometrais per valandą. Maža to, kai įkliuvo pareigūnams atlikėjas negalėjo pateikti jiems draudimo poliso. Tuomet teismas jam skyrė 1250 litų baudą ir mėnesiui atėmė vairuotojo pažymėjimą.

Egidijui Dragūnui priklausantis BMW X5 visureigis
Egidijui Dragūnui priklausantis „BMW X5“ visureigis

Tačiau Selas vairuodamas tą patį BMW spėjo pasižymėti ir geru darbu. Praėjus kelioms savaitėms po teismo, dainininkas, važiuodamas gatve sustabdė savo automobilį ir atsidaręs langą įspėjo kitą vairuotoją apie priekyje gresiančią kliūtį.

„Tai ne vienas mano geras darbas. Žinokite, mėgstu dažnai daryti gerus darbus. Pavyzdžiui moterims nupirkti kokį stovėjimo talonėlį. man tai yra pats maloniausias dalykas. Jos klausia už ką. Sakau, už jūsų šypseną. Jos siūlo, kad paimčiau tuos du litus. Sakau,  jei už tuos du litus galėčiau nupirkti visų žmonių šypseną, tik tai ir daryčiau“, – tuomet atviravo gerasis Selas.

Teodoro Biliūno nuotr./Ia teismo Egidijus Dragūnas-Selas iavyko BMW visureigiu
Egidijus Dragūnas-Selas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius