Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„el Fuego“ narys Paulius Bagdanavičius su žmona laukiasi antrojo vaiko: „Jaučiamės tarsi ant sparnų“

Grupės „el Fuego“ narys, 2014-aisiais „Lietuvos balse“ triumfavęs Paulius Bagdanavičius (30 m.) su žmona Lina Bagdanavičiene (30 m.) gyvena gražiausiomis akimirkomis. Jau vos už kelių dienų dukrą Pauliną auginantys tėvai ant rankų sūpuos antrą atžalą.
Lina Bagdanavičienė
Paulius Bagdanavičius su žmona Lina ir dukra Paulina / Asmeninio albumo nuotr.

Praėjusiais metais išsipildžius senai Pauliaus svajonei – pagaliau įsikėlus į naujus, nuosavus namus, dabar šeima laukia dar vienos dovanos. Gegužės 3-iąją turėtų gimti antra atžala.

„Nežinome, ar pasirodys vėliau, o gal nuspręs mus pradžiuginti ankstesniu pasirodymu, bet iš tiesų šiuo metu jaučiamės tarsi ant sparnų“, – kalbėdamas su 15min pripažino Paulius.

Atlikėjas neslepia, kad antras vaikas šeimoje buvo planuotas ir labai lauktas. Įsikėlę į naujus namus vis pasvarstydavo, kam turėtų atitekti vienas papildomas kambarys, tačiau netrukus ši dilema išsisprendė – jau netrukus ten įsikels naujasis šeimos narys. „el Fuego“ narys 15min atskleidė, kad jiems gims antra dukra.

Asmeninio albumo nuotr. /Lina Bagdanavičienė
Asmeninio albumo nuotr. /Lina Bagdanavičienė

Gyvendami paskutinėmis laukimo dienomis, Paulius su žmona pripažįsta, kad šį kartą viskas ramiau, užtikrinčiau, tad jokio nerimo nebūta.

„Žinome, kad laukia kažkiek nemigo dienų ir naktų, bet šiaip jaučiamės ramūs. Pastebėjome, kad ir nėštumo laikas praėjo greičiau. Ir patys senesni, ir patirties daugiau turime“, – juokiasi Paulius.

Sutuoktiniai ilgai suko galvą dėl antros dukters vardo, skaitė vardynus, tačiau galiausiai suprato, kad pasikliaus „pirmu įspūdžiu“. Kaip neretai nutinka tėvams, vaiko vardas gimsta vos jį pamačius, tad ir patys planuoja laikytis šio plano.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Paulius Bagdanavičius su dukra
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Paulius Bagdanavičius su dukra

Pasak atlikėjo, tėvystė – viena svarbiausių jo gyvenimo dovanų. Tapus tėčiu, viskas įgavo prasmę, ir jis sako nežinantis, ko iš gyvenimo galėtų dar prašyti: „Rytą atsikėlus pati didžiausia dovana būna dukra. Jos pirmi išmokti žodžiai „tėti“, o jau po kelerių metų ir ilgesnis žodis „tėveli“ – išgirdęs gali iš džiaugsmo ir apsiverkti.“

Būsimas dviejų dukrų tėtis sako, kad prieš pirmagimę išties sunku atsilaikyti, tačiau savęs labai atlaidžiu nevadina.

„Tu augini žmogų pasaulyje, kuris, bet kokiu atveju, turi taisykles, todėl reikia perduoti savo žinias, kad vaikai augtų teisingais, dorais žmonėmis“, – sako P.Bagdanavičius.

Gimus dukrai atlikėjas planuoja bent mėnesį pabūti namie, su šeima, tačiau užsisėdėti ilgai neskuba. Kaip pats sako, tokie potyriai tarsi užaugina sparnus, o ir pats šiuo metu jaučiasi galintis kalnus nuversti.

„Noriu save išreikšti, gi ne jaunyn einame (juokiasi). Kol dar yra parako, reikia dirbti, siekti, tobulėti“, – šmaikščiai kalba Paulius.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Lietuvos balso“ nugalėtojas Paulius Bagdanavičius švenčia 30-metį: pasidalijo miela šeimos fotosesija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius