-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eleonora Sebrova kaltina Egidijų Dragūną smurtu ir grasinimu nužudyti

Egidijui Dragūnui bėdos su teisėsauga nesibaigia. Vasarą į pareigūnus kreipėsi buvusi jo mylimoji Eleonora Sebrova, pateikusi atlikėjui rimtus kaltinimus, praneša delfi.
Eleonora Sebrova ir Egidijus Dragūnas
Eleonora Sebrova ir Egidijus Dragūnas / „Summerburst“ nuotr.

Atlikėja Eleonora Sebrova, buvusi Egidijaus Dragūno širdies draugė, dar šią vasarą kreipėsi į teisėsaugą, prašydama nustatyti, kas neteisėtai prisijungė prie jos paskyros feisbuke ir pakeitė slaptažodžius. Eleonora dėl šių veiksmų kaltina E.Dragūną. Atlikdami tyrimą pareigūnai spalio 6 dieną iškrėtė atlikėjo namus.

Taip pat, pasak delfi, E.Sebrova parašė pareiškimą dėl esą patirto fizinio ir psichologinio smurto bei grasinimų nužudyti. O kaip galimą įtariamąjį ji nurodė būtent E.Dragūną.

Egidijus Dragūnas tokius kaltinimus neigia. Jo manymu, Eleonora nori jį sužlugdyti.

„Vakar mes padavėme stambų ieškinį panelei Eleonorai – ta prasme, gal aš padariau kažkokių mažyčių klaidų, bet jinai padarė labai rimtų ir didelių klaidų. Ir jai tai reikės kažkaip išsiaiškinti. Dėl ko? Dėl didelių sumų pinigų, kurios buvo pasisavintos. Neteisėtai. Tai dešimtūkstantinės sumos, tai siekia, man atrodo, virš 60 tūkst. eurų. Juk tai yra dideli pinigai ir kiekvienas dabar nori įrodyti savo tiesą. Bet šiaip viskas yra labai juokinga – aš norėčiau gyventi ramiai“, – delfi sakė Egidijus Dragūnas.

TAIP PAT SKAITYKITE: E.Dragūno reakcija į kandžius E.Sebrovos komentarus apie jų skyrybas: „Man nulis sveikų“

TAIP PAT SKAITYKITE: Šią rugsėjo 15-ąją turėjo susituokti Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova

Atliko kratą SEL namuose

Tai – ne vieninteliai SEL nemalonumai su teisėsauga. Praėjusį penktadienį savo namuose Egidijus Dragūnas sulaukė pareigūnų. Čia buvo atlikta krata. Atlikėjui gresia atsakomybė už įsilaužimą į informacines sistemas, pranešė LNK žinios.

„Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate, Kriminalinės policijos nusikaltimo nuosavybei tyrimo valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto prisijungimo prie informacinių sistemų, kurio pagrindu spalio 6-ąją buvo atlikta krata“, – LNK žinioms sakė Vilniaus apskrities VPK viršininkas Saulius Gagas.

Pagal Baudžiamojo kodekso 198-1 straipsnio pirmąją dalį, Egidijui Dragūnui gresia viešieji darbai, bauda arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

LNK žurnalistei komentuoti situaciją dainininkas atsisakė – esą neleidžia policijai pasirašytas pasižadėjimas.

„Aš nebijau komentaro, galiu pasakyti viena – labai laukiu tos minutės, viskas bus sustatyta į savo vietas. Aš labai daug sąžiningai dirbau, išgelbėjau krūvą vaikų, mokėjau mokesčius, ir labai susimąstau, ar aš saugiau gyvenu, ir ką mato vaikai. Komentarai tikrai bus, bet šią minutę negaliu“, – kalbėjo E.Dragūnas.

15min žiniomis, tyrimas, kuriam vadovauja Vilniaus apygardos prokurorai, pradėtas šių metų rugpjūtį.

Įdomus sutapimas – būtent antradienį, likus keletui valandų iki žinių reportažo apie kratą E.Dragūno namuose, atlikėjas išplatino pranešimą apie pasisavintą grupės SEL paskyrą „Youtube“ ir patirtus nuostolius.

SKAITYKITE ČIA: Pasisavinta SEL paskyra „Youtube“ – žala tūkstantinė: „Tai spjūvis į veidą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius